Leerlingen Alfa-college Hardenberg & Stichting Present Hardenberg werken samen!

Leerlingen Alfa-college Hardenberg & Stichting Present Hardenberg werken samen!

Op woensdag 11 juni 2014 hebben 35 leerlingen van het Alfa college Hardenberg de handen uit de mouwen gestoken. Elf groepen gingen aan de slag bij diverse maatschappelijke organisaties in de gemeente Hardenberg met diverse sociale en praktische activiteiten. Het was een samenwerking met Stichting Present Hardenberg.
De studenten volgen allen de opleiding SAW. Ze voerden de meest uiteenlopende klussen uit. Er was een groep die ging schoonmaken bij een gezin thuis, een andere groep gingen pannenkoeken bakken bij zorgboerderij de Peppelhoeve. Weer een andere groep gingen wandelen met cliënten van een locatie bij de Baalderborg Groep, terwijl juist op een andere locatie sterke mannen bezig waren om de spullen van zolder naar beneden te sjouwen. Elders in de gemeente Hardenberg werd er een alleenstaande meneer geholpen met zijn tuin. Tevens was er bij de Wijkboerderij in Baalder een groep studenten met cliënten van de Baalderborg Groep aan het genieten van de boerderijdieren. Genoeg diverse projecten om op te noemen!
Aan het einde van de dag werden alle ervaringen met elkaar gedeeld. Dit onder het genot van hapjes, die ook door een groep studenten waren gemaakt.  De dag was zeer geslaagd en was zeker voor herhaling vatbaar!

Informatie
Maakt u ook onderdeel uit van een groep die ook een keer wat voor een ander wil betekenen?  Of bent u juist werkzaam voor een maatschappelijke organisatie en geïnteresseerd in een samenwerking met Present in uw regio of woonplaats? Neem dan contact op via info@presenthardenberg.nl 0523-271666, 06-57336644. Of kijk eens op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/presenthardenberg

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring