Fancy-fair Zomermarkt bij K.B.S.

Fancy-fair Zomermarkt bij K.B.S.

Zaterdag 14 juni  was het rondom "De Langewieke" aan de Langewijk in Dedemsvaart weer een drukte van belang zijn. De traditionele driejaarlijkse fancy-fair Zomermarkt werd gehouden. Er waren  niet minder dan vijfentwintig activiteiten te bezoeken waaronder het rad van avontuur, stokvangen en de grote loten verkoop. Voor kinderen was er onder andere een springkussen, en de caviabaan. Door het kopen van de GIGASPELLENKAART konden de kinderen voor € 3,- aan 13 verschillende spelletjes deelnemen.

 

Naast deze fancy-fair was er een grote zomermarkt met een aparte kinderkledingkraam, speelgoedkraam en boekenkraam. Er was ook een speciale kraam waarvoor de kinderen allemaal een mooi werkstuk hadden gemaakt. Deze werden bijna allemaal verkocht.

De grote verlotingen met meer dan vijfhonderd prijzen was ook een enorm succes. Er was een verloting voor volwassenen maar ook een echte verloting voor speciaal voor de kinderen.

Voor de meeste attracties waren er vele prijzen ingeslagen zoals taarten, worsten en flessen wijn. De bezoekers jong en oud wonnen bijna allemaal een prijs.

De prijzen aan deze verloting werden door bijna alle middenstanders van Dedemsvaart beschikbaar gesteld. Er hingen de hele dag grote kaarten met de namen van alle sponsoren.

Er waren meer dan 60 middenstanders die De Langewieke deze dag geholpen hebben.

 

Er was ook aan het inwendige van de mens gedacht. In de koffiecorner, de snackbar en bij de barbeque waren tegen billijke prijzen een hapje en een drankje te koop. Ook waren er dit keer knieperties te koop.

 

Aan het eind werd er door alle hulp ouders en het team in een sneltrein vaart opgeruimd.

Gelukkig konden alle over gebleven goederen worden afgevoerd, hierdoor waren er maar weinig onkosten.

Tegen half vier kon dan ook het geweldige resultaat van deze dag bekend worden gemaakt.

Het bleek dat naast alle gezelligheid voor de mensen er ook nog een resultaat was van iets meer dan € 2500,--  Een prachtig resultaat

 

Dit wordt gebruikt voor de aanschaf van een aantal tablets in iedere groep van de school. Deze kunnen de kinderen dan het komende schooljaar inzetten voor extra werk en natuurlijk ook om met dit apparaat te leren werken.

 

Op onze website www.delangewieke.nl staan in de fotogalerij tal van foto’s die jullie kunnen gebruiken voor een verfraaien van dit stukje.

Alvast bedankt voor de aandacht die jullie besteden aan dit grote feest dat één keer in de drie jaar plaats vind. 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring