Nieuwsarchief 2-2014

Carnaval in van Dedem Marke.

Geschreven op 28 februari 2014. Carnaval in van Dedem Marke.

Vorig jaar kon door de verbouwing binnen de van Dedem Marke het carnaval voor de bewoners niet door gaan, maar vrijdag werd dat in het prachtige zaal dubbel en dwars goed gemaakt. Zoals gebruikelijk zorgen de medewerkers en vrijwilligers van de van Dedem Marke en cv de Venekloeten voor een geweldige start van het carnaval

Lees het hele artikel

Nieuwe inrichting Markt

Geschreven op 28 februari 2014.  Nieuwe inrichting Markt

Vanaf maart tot en met juli 2014 wordt gewerkt op het zuidelijke deel van de Markt in Dedemsvaart. Het gebied krijgt een nieuwe inrichting. De werkzaamheden zijn nog voor de zomer afgerond. Op woensdag 5 maart 2014 tussen 19.00 en 20.30 uur vindt in mfc De Baroneen inloopbijeenkomst plaats over de werkzaamheden.

Lees het hele artikel

Forse groei Vrienden TT Circuit

Geschreven op 28 februari 2014. Forse groei Vrienden TT Circuit

Steeds meer bezoekers van evenementen op het TT Circuit vinden dat zij morele steun moeten bieden aan één van de mooiste racebanen ter wereld. Dat doen ze door Vriend van het TT Circuit te worden. De afgelopen twee maanden is de organisatie Vrienden TT Circuit Assen gegroeid naar meer dan 6000 Vrienden.

Lees het hele artikel

Jan Hein ziet Abraham.

Geschreven op 27 februari 2014. Jan Hein ziet Abraham.

Donderdagavond was het bijzonder druk aan de normaal rustige Oostwijk. Veel mensen, grote lampen gaf aan dat er toch wat bijzonders moest zijn. Bij navraag bleek dat vrijdag de ras echte Dedemsvaarter Jan Hein zijn 50ste verjaardag viert.

Lees het hele artikel

Komen en gaan is motto in Dedemsvaart.

Geschreven op 27 februari 2014. Komen en gaan is motto in Dedemsvaart.

Dat de crisis op zijn retour is lijkt nu realistisch. Zo zit er veel beweging in ons dorp Dedemsvaart. ’t Lekkerbekkie opende de deur terwijl 50 meter verderop de Etos de deuren sluit. Een andere situatie is het bij de MFC de Baron en gebouw ’t Centum

Lees het hele artikel

Opening viswinkel ’t Lekkerbekkie.

Geschreven op 27 februari 2014. Opening viswinkel ’t Lekkerbekkie.

Dedemsvaart is weer een prachtig zaak rijker. Aan de markt hebben Ellen Meerman en Peter Schipper donderdagmorgen hun speciale viszaak geopend. Met trots werd de deur geopend, waar al enkel mensen op stonden te wachten.

Lees het hele artikel

Vele handen maken licht werk in deze tuin

Geschreven op 27 februari 2014. Vele handen maken licht werk in deze tuin

In het najaar van 2013 kwam bij Stichting Present Hardenberg de hulpvraag binnen over het opknappen van een tuin. Op 22 februari jl. heeft Stichting Present Hardenberg gebruik gemaakt van de groene vingers van drie van haar flex-vrijwilligers.

Lees het hele artikel

valse mail KPN

Geschreven op 27 februari 2014.

Geachte klant, Je hebt een nieuw bericht, neem dan contact op met uw inbox door te klikken op de onderstaande link. Klik hier Wachten voor uw terugkeer, Met vriendelijke groet, dames en heren, de uitdrukking van onze diepe respect

Lees het hele artikel

Gezamenlijk optreden popkoor X-cream en pop/rockband Empire.

Geschreven op 25 februari 2014. Gezamenlijk optreden popkoor X-cream en pop/rockband Empire.

17 mei geven popkoor X-cream en pop/rockband Empire gezamenlijk twee optredens in het Gashouder Podium het betreft een middag Zaal open om 14.00 uur (Nog kaarten beschikbaar) en avond optreden (zaal open om 19.00 uur maar uitverkocht) kaartjes kosten tot 15 jaar 5 euro, volwassenen 7,50 euro

Lees het hele artikel

Persbericht en vooraankondiging Noordelijke Tuigpaardendag Balkbrug

Geschreven op 25 februari 2014. Persbericht en vooraankondiging Noordelijke Tuigpaardendag Balkbrug

Noordelijke Tuigpaardendag Balkbrug – Het concours waar hét tuigpaardtalent wordt ontdekt. Balkbrug - De 23e editie van de Noordelijke Tuigpaardendag vindt plaats op 12 april in de Diamanthal te Balkbrug. Het programma bevat weer tal van elementen die zorgen voor een mooie en gezellige middag en avond uit. De Noordelijke Tuigpaardendag staat bekend om het tuigpaardentalent die daar voor het eerst hun opwachting gaan maken.

Lees het hele artikel

Geen grote belangstellig filmmiddag Podium Gashouder.

Geschreven op 24 februari 2014. Geen grote belangstellig filmmiddag Podium Gashouder.

Misschien lag het aan het mooie weer dat er zondagmiddag niet veel bezoeker naar de historische films in de Gashouder kwamen kijken. Ongeveer 2 uur werden er beelden uit het verleden vertoond. Je kunt het bijna vergelijken met de kiekjesdagen, maar dan met films. Maar er zal zeker nog we een vervolg komen.

Lees het hele artikel

Geflatteerde nederlaag voor SV Dedemsvaart bij koploper FC Suryoye

Geschreven op 24 februari 2014. Geflatteerde nederlaag voor SV Dedemsvaart bij koploper FC Suryoye

SV Dedemsvaart is vanmiddag bij koploper FC Suryoye tegen een geflatteerde nederlaag aangelopen. Vooral in de eerste helft had de ploeg uit Enschede het erg lastig met een fris combinerend SV Dedemsvaart. Helaas gaf de ploeg van Patrick Wijsman de doelpunten makkelijk weg en was het zelf niet koelbloedig voor het vijandelijke doel. Suryoye bleek een stuk scherper en komt steeds dichterbij het kampioenschap.

Lees het hele artikel

Verplaatsing van het sluiswachtershuisje.

Geschreven op 24 februari 2014. Verplaatsing van het sluiswachtershuisje.

Het sluiswachtershuisje, dat jarenlang een plaats had nabij de haven en ons turfschip, heeft donderdag een andere plaats gekregen. Het huisje stond op de plaats waar men over enkele weken hoopt te kunnen beginnen met de aanleg van een scheepshelling.

Lees het hele artikel

De kracht van Twitter brengt mensen naar Dedemsvaart

Geschreven op 23 februari 2014. De kracht van Twitter brengt mensen naar Dedemsvaart

Men zegt vaak, dat sociale media als Twitter en Facebook er juist voor zorgen, dat er geen “echte” vriendschappen meer ontstaan, maar niets is minder waar.

Lees het hele artikel

SCD’83 verliest bij koploper SVI:

Geschreven op 23 februari 2014. SCD’83 verliest bij koploper SVI:

Na de offday van vorige week heeft SCD’83 op het sportpark “De Siggels” in Zwolle-Zuid tegen koploper SVI zich redelijk gerehabiliteerd ondanks het 2-0 verlies. SVI een van de ploegen die aanspraak mag maken dit seizoen op het kampioenschap was veelvuldig aan de bal maar dit leidde niet tot grote kansen voor het doel van Stefan Zwiers het beperkte zich tot een aantal afstandsschoten.

Lees het hele artikel

Total Security Advice pakt weer drie punten

Geschreven op 23 februari 2014. Total Security Advice pakt  weer drie punten

Het Total Security Advice Volleybalteam uit Dedemsvaart speelde donderdagavond thuis tegen De Weide uit Hoogeveen. Met nog een paar wedstrijden voor de boeg is het voor TSA zaak om scherp te blijven, want het kampioenschap in de Knapper-competitie lonkt.

Lees het hele artikel

Ook tweede uitvoering toneelvereniging St. Vitus trekt volle zaal.

Geschreven op 23 februari 2014. Ook tweede uitvoering toneelvereniging St. Vitus trekt volle zaal.

De uitverkochte zaal in Partycentrum Vitus in Dedemsvaart heeft zich zaterdagavond prima vermaakt bij het eerste optreden van toneelvereniging St. Vitus met de klucht Kraaien in ’t Vossenhol geschreven door Herman Thole.

Lees het hele artikel

Vlooienmarkt de Diamanthal Balkbrug druk bezocht.

Geschreven op 23 februari 2014. Vlooienmarkt  de Diamanthal Balkbrug druk bezocht.

Toch wel een beetje tros was het bestuur van S.P.A Balkbrug dat zij de titel overuitje van de maand februari waren geworden. Dit is een initiatief dat georganiseerd word door Wegener Media en RTV Oost.

Lees het hele artikel

Super party in Arizona Snack & Dinner.

Geschreven op 23 februari 2014. Super party in Arizona Snack & Dinner.

Op zaterdag 30 november was de tweede editie van 'The Voice Kids of Dedemsvaart' in de tent voor Eethuis de Voart. Twintig jonge kandidaten brachten evenzovele fraaie optredens voor het voetlicht.

Lees het hele artikel

Het Kloetje ruimt op.

Geschreven op 22 februari 2014. Het Kloetje ruimt op.

Het Kloetje van Cv de Venekloeten ruimt op. Alle artikelen met uitzondering van de Venekloet kleuren vanaf woensdag 26 februari met 50 % korting. Openings tijden woensdag, donderdag en vrijdag de hele dag. Zaterdag 1 maart zijn we gesloten. Namens de jeugdcommissie

Lees het hele artikel

Opening MFC de Baron 22 maart

Geschreven op 22 februari 2014. Opening MFC de Baron 22 maart

Opening MFC de Baron 22 maart

Lees het hele artikel

19e Beverwijkloop 2014

Geschreven op 22 februari 2014. 19e Beverwijkloop 2014

Stichting Duursportpromotie Balkbrug organiseert op zaterdag 24 mei 2014 de 19e Beverwijkloop te Balkbrug. Start zal plaats vinden bij Bouwbedrijf Beverwijk aan de Zwolseweg.

Lees het hele artikel

Meijer Parket sponsort Dedemsvaart in vogelvlucht.

Geschreven op 22 februari 2014. Meijer Parket sponsort Dedemsvaart in vogelvlucht.

Nu de site naar alle tevredenheid in de lucht is, werd het tijd om bedrijven de gelegenheid te geven om hun producten via onze site onder de aandacht te brengen. Zo werd zaterdagmorgen aan de zaak in De Krim het contract door Henk en Dirk Meijer van Meijer Parket ondertekend.

Lees het hele artikel

UNIVÉ DAC NAAR 2-3 VERLIES

Geschreven op 22 februari 2014. UNIVÉ DAC NAAR 2-3 VERLIES

Het eerste herenteam van volleybalvereniging Univé DAC verloor vrijdagavond in sporthal de Citadel het duel tegen CSV/Zwolle met 2-3. De Zwolse selectie bezet een hogere positie op de ranglijst dan de Univé heren en kwamen na een 2-1 achterstand sterk terug.

Lees het hele artikel

The Teenage Valentine Party Takens geweldig succes.

Geschreven op 22 februari 2014. The Teenage Valentine Party Takens geweldig succes.

Vrijdagavond leek het dat oude tijden herleven in uitgaanscentrum Takens te Balkbrug. Deze speciale avonden bestemt voor jeugd van 12 tot 17 jaar, waar geen alcohol wordt geschonken beleefde vrijdagavond een massale toeloop van uit het hele land

Lees het hele artikel

Groep 7 van OBS de Eiber geeft voorstelling in de Zeven Linden.

Geschreven op 21 februari 2014. Groep 7 van OBS de Eiber geeft voorstelling in de Zeven Linden.

Vrijdagmiddag kwamen leerlingen, ouders, grootouders en verdere fam. naar het theaterlokaal van de Zeven Linden om te kijken naar een voorstelling in het kader van dans- en dramalessen.

Lees het hele artikel

Waarschuwing waar gebeurd.

Geschreven op 21 februari 2014.

Afgelopen vrijdag is hier een groot pakket van de Wehkamp afgeleverd. Juiste adres alleen verkeerde naam,leek een beetje op die van mijn dochter dus heb die even gebeld om na te vragen. Die had niks besteld,maar eens even open gemaakt om te kijken hoe of wat. Nou sloeg stijl achterover een rekening op dit adres dus van over de 900 euro. Na een kleine inspectie wist ik al dat er niks van klopte,niemand past hier laarsjes mt 31 ,en had laatst al een waarschuwing gelezen.

Lees het hele artikel

Kom 22 maart ook naar de open dag van De Baron!

Geschreven op 20 februari 2014. Kom 22 maart ook naar de open dag van De Baron!

Nog een paar weken wachten en dan kunnen we allemaal bij de Baron op bezoek.

Lees het hele artikel

JVC Dedemsvaart C1 plaatst zich voor halve finale

Geschreven op 20 februari 2014. JVC Dedemsvaart C1 plaatst zich voor halve finale

Woensdagavond speelde het C1 team van JVC Dedemsvaart op De Boekweit tegen hun leeftijdgenoten van Hatto Heim. Inzet was een plaats in de halve finale van de bekercompetitie. Op papier leken beide teams niet voor elkaar onder te doen. Met 28 punten uit tien wedstrijden voeren de teams de ranglijst aan in de tweede klasse waarin zij uitkomen. JVC kende een droomstart. Na het beginsignaal van scheidsrechter Harrie Redder stond er binnen een minuut al een 2-0 voorsprong op het scorebord.Tekst en foto: Hans Heering

Lees het hele artikel

Carnaval in Dedemsvaart Door Hans Heering

Geschreven op 20 februari 2014. Carnaval in Dedemsvaart Door Hans Heering

Zaterdag 1 maart vindt om 12.41 uur de sleuteloverdracht plaats op het bordes van het voormalige gemeentehuis van de gemeente Avereest. Na de sleuteloverdracht en het lezen van de proclamatie wordt het startsein gegeven voor de carnavalsoptocht. Via Moerheimstraat, Magnolia, Langewijk, Schuttevaer en Hoofdvaart wordt de Wisseling bereikt.

Lees het hele artikel

Vlooienmarkt Diamanthal Balkbrug nieuw OverUITje van de Maand

Geschreven op 19 februari 2014. Vlooienmarkt Diamanthal Balkbrug nieuw OverUITje van de Maand

De afgelopen weken stemden honderden mensen op hun favoriete uitje via www.OverUIT.nl. En met maar lieft 41% van de stemmen is Vlooienmarkt Diamanthal Balkbrug de nieuwe winnaar van het OverUITje van de Maand.

Lees het hele artikel

Aanleg laatste gedeelte parkeerterrein en voetpad Prins Bernhardstraat.

Geschreven op 18 februari 2014. Aanleg laatste gedeelte parkeerterrein en voetpad Prins Bernhardstraat.

De aanleg van het laatste deel van het parkeerterrein aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart is gestart. Het parkeerterrein biedt straks ruimte aan in totaal 96 auto’s. Ook wordt een voetpad aangelegd vanaf het nieuwe parkeerterrein naar de Markt.

Lees het hele artikel

Persbericht- De Dedemsvaria App.

Geschreven op 17 februari 2014. Persbericht- De Dedemsvaria App.

Daar is ie dan! De Dedemsvaria-app. Hier vind je alles wat je wilt weten over deze geweldige feestweek. Het programma, de vrijwilligers en leuke weetjes.

Lees het hele artikel

Ruime overwinning voor Dedemsvaart tegen concurrent DSVD ( 4-0)

Geschreven op 17 februari 2014. Ruime overwinning voor Dedemsvaart tegen concurrent DSVD ( 4-0)

Dedemsvaart heeft zich zelf vanmiddag een goede dienst bewezen door tegen DSVD een ruime zege binnen te slepen. Net als de uitwedstrijd in Deurningen stond er na negentig minuten spelen een wat geflatteerde einduitslag op de borden. De letterlijk en figuurlijk grote man bij Dedemsvaart was Reamon Knol die voor drie doelpunten tekende. Zijn derde was tevens zijn honderdste in het amateurvoetbal.

Lees het hele artikel

Total Security Advice wint thuiswedstrijd

Geschreven op 17 februari 2014.

Het Total Security Advice Volleybalteam speelde donderdagavond thuis tegen Cirkel uit Hoogeveen. In eerdere wedstrijden was Cirkel een gemakkelijke tegenstander en TSA toog daarom ook vol vertrouwen naar de sporthal.

Lees het hele artikel

Offday bij SCD’83, 1-3 verlies tegen SVV’56

Geschreven op 17 februari 2014. Offday bij SCD’83, 1-3 verlies tegen SVV’56

Laagvlieger SVV’56 heef zaterdagmiddag optimaal geprofiteerd van de offday bij SCD’83 op het sportpark “de Boekweit”. Bij het eindsignaal van scheidsrechter Bruggeman stond het maar liefst 1-3 voor de ploeg uit Sibculo.

Lees het hele artikel

UNIVÉ DAC SELECTIES NAAR VERLIES

Geschreven op 16 februari 2014. UNIVÉ DAC SELECTIES NAAR VERLIES

Het herenteam van volleybalvereniging Univé DAC heeft aan de wedstrijd in de Reflexhal in Kampen tegen het tweede team van Reflex één punt overgehouden. De Kamper heren staan op een tweede plaats en hebben de doelstelling om via de promotie/degradatie wedstrijden alsnog te promoveren.

Lees het hele artikel

Fikse zege helpt dames TTV vooruit

Geschreven op 16 februari 2014. Fikse zege helpt dames TTV vooruit

De dames van tafeltennisvereniging Bos Bedden-Dedemsvaart hebben in de derde speelronde flink uitgehaald. Thuis werd US 2 met 7-3 verslagen, ondanks dat de Amsterdamses met 0-2 op voorsprong kwamen. De zege komt goed uit, aangezien de concurrentie om handhaving in de 1e divisie hevig is.

Lees het hele artikel

Uitstekend toneel bij St.Vitus.

Geschreven op 16 februari 2014. Uitstekend toneel bij St.Vitus.

De uitverkochte zaal in Partycentrum Vitus in Dedemsvaart heeft zich zaterdagavond prima vermaakt bij het eerste optreden van toneelvereniging St. Vitus met de klucht Kraaien in ’t Vossenhol geschreven door Herman Thole.

Lees het hele artikel

Districtfinale dames tot 2e klasse

Geschreven op 16 februari 2014. Districtfinale dames tot 2e klasse

5 Dames (waarvan er drie uit Dedemsvaart komen) hadden zich opgegeven voor de persoonlijke kampioenschappen Libre-klein dames tot 2e klasse hierdoor hoefden er geen voorronden gespeeld te worden.

Lees het hele artikel

Studiedag voor jeugdige muzikanten.

Geschreven op 16 februari 2014. Studiedag voor jeugdige muzikanten.

Afgelopen Zaterdag was het in gebouw het centrum een drukte van belang. Jubal organiseerde er een studiedag. Er waren twee andere jeugd/studie orkesten uitgenodigd om mee te doen. Samen met TOG αΊ— Harde en Euphonia uit Wilsum is er een dag vol muziek geweest.

Lees het hele artikel

Brazilliaans jeugd orkest in Dedemsvaart.

Geschreven op 15 februari 2014. Brazilliaans jeugd orkest in Dedemsvaart.

Vrijdagavond was de Emanuelkerk heel goed gevuld voor een speciaal gratis optreden van het Camerata Ivoti jeugd orkest. Voor de 5 de keer wist organisator Klaas H Hagels ( hier beter bekent als Herman Hagels) uit Dedemsvaart dit orkest naar Nederland te krijgen.

Lees het hele artikel

Participanten MFC de Baron nemen sleutel in ontvangst.

Geschreven op 14 februari 2014. Participanten MFC de Baron nemen sleutel in ontvangst.

Vrijdagmorgen was het een persmoment van de sleuteloverhandiging aan enkele participanten in het MFC de Baron. Voorzitter van de stichting Henk Zomer gaf in zijn toespraak wel toe dat hij twijfels had dat alles op tijd klaar zou zijn.

Lees het hele artikel

Jubal brengt serenade aan fam. Schlepers.

Geschreven op 13 februari 2014. Jubal brengt serenade aan fam. Schlepers.

Donderdagavond bracht het harmonieorkest van Jubal een serenade aan Rob Schlepers en Louise Schlepers v Faassen en Bram.

Lees het hele artikel

Belangrijke ontwikkelingen aan de Markt in Dedemsvaart .

Geschreven op 12 februari 2014. Belangrijke ontwikkelingen aan de Markt in Dedemsvaart .

De gemeente Hardenberg en ontwikkelaar Leyten hebben een belangrijke stap gezet richting de ontwikkeling van het westelijke deel van de Markt in Dedemsvaart. Leyten heeft de benodigde grond van de gemeente aangekocht. Het bouwrijp maken van het gebied Markt West start deze week.

Lees het hele artikel

• Valse e-mails in omloop

Geschreven op 12 februari 2014. •	Valse e-mails in omloop

Nieuws • Belangrijk: Valse e-mails in omloop 11 februari 2014

Lees het hele artikel

Boeiende avond voor Vrouwen van Nu

Geschreven op 12 februari 2014. Boeiende avond voor Vrouwen van Nu

Dinsdag avond genoten ruim 70 Vrouwen van Nu in’t Centrum van een lezing door Mevr.Katja Westerhof uit Nijverdal. Door dat zij veel in Rusland is, kan zij veel vertellen over dat land. Maar ook over de iconen die zij zelf schildert wist ze de vrouwen te boeien

Lees het hele artikel

EXPOSITIE MARIETJE STOTER

Geschreven op 11 februari 2014. EXPOSITIE    MARIETJE STOTER

Zondag 19 januari opende Marietje Stoter uit Dedemsvaart haar schilderijen tentoonstelling in De Westerkim in Hoogeveen. De expositie bestaat voornamelijk uit in olieverf geschilderde portretten.

Lees het hele artikel

Dames TTV nipt onderuit in Groningen

Geschreven op 09 februari 2014. Dames TTV nipt onderuit in Groningen

De dames van tafeltennisvereniging Bos Bedden-Dedemsvaart hebben zaterdag in Groningen nipt verloren van GTTC 1. Daarmee lijkt het een spannende voorjaarscompetitie te worden in de 1e divisie poule waarin de Dedemsvaartses uitkomen.

Lees het hele artikel

Total Security Advice pakt volle winst!!

Geschreven op 09 februari 2014.

Het TSA Volleybalteam speelde donderdagavond uit tegen LOVA 2 in Linde. LOVA is altijd een geduchte tegenstander, omdat dit team de kleine gymzaal van Linde als thuishaven heeft. Vanwege het lage plafond moet er heel ingehouden worden gespeeld en dat is meestal niet het sterkste punt van het team uit Dedemsvaart.

Lees het hele artikel

Geslaagd Prinsenbal

Geschreven op 09 februari 2014. Geslaagd Prinsenbal

Veel Venekloeten en carnavalisten van bevriende carnavalsverenigingen genoten zaterdagavond van het Prinsenbal dat ter ere van Prins Robin I (Lok) en Jeugdprins Daan I (Valk) werd georganiseerd.

Lees het hele artikel

Banketbakkerij Dorgelo brengt uniek product op de markt.

Geschreven op 09 februari 2014. Banketbakkerij Dorgelo brengt uniek product op de markt.

Het ruim 170 jarig familiebedrijf Dorgelo, dat bekent staat om haar voortreffelijke hazelnootgebak, is een bedrijf dat zeker met de tijd mee gaat. Zij probeert om toch zo nu en dan met een nieuw product op de markt te komen.

Lees het hele artikel

Oproep

Geschreven op 09 februari 2014. Oproep

Wij zijn voor de kantine van FCC de Vaart op zoek naar een kassa-lade. Is er misschien iemand die er een heeft liggen en die we kunnen overnemen. Groet, Janice Pappot FCC de Vaart Voor reactie kijk op: http://www.fccdevaart.nl

Lees het hele artikel

(Uit de oude doos)Erben Wennemars toont meer kwaliteiten dan alleen schaatsen.

Geschreven op 09 februari 2014. (Uit de oude doos)Erben Wennemars toont meer kwaliteiten dan alleen schaatsen.

Terwijl bijna iedereen de verrichtingen van de Nederlandse sporters tijdens de Olympische spelen in Sotsji volgt, wordt er daar in de studio door deskundigen de verrichtingen van de sporters geanalyseerd,waaronder Erben Wennemars.

Lees het hele artikel

Thema feest voor 50 jarige Harry van der Vecht.

Geschreven op 09 februari 2014. Thema feest voor 50 jarige Harry van der Vecht.

Als je Abraham ziet is het meestal de gewoonte dat de verjaardag een extra tintje krijgt. Dat was voor Harry v/d Vecht ook niet anders. 3 Februari werd hij 50 jaar, maar het feest werd zaterdagavond in café Marktzicht gevierd.

Lees het hele artikel

Stem op vlooienmarkt Diamanthal Balkbrug.

Geschreven op 07 februari 2014. Stem op vlooienmarkt Diamanthal Balkbrug.

Nadat het Heuveltjesopenluchtbad uit Balkbrug een landelijke titel behaalde, is nu de beurt aan de Diamanthal uit Balkbrug (ook wel de Parel van Balkbrug genoemd). Zij zijn door Overuit.nl genomineerd voor ‘OverUITje van de Maand’. Lees onderstaand bericht en stem op de Diamanthal. U word alvast bedankt door de organisatie.

Lees het hele artikel

Circuitrijden

Geschreven op 07 februari 2014. Circuitrijden

Wij hebben goed nieuws voor iedereen die eens zelf op het TT Circuit wil rijden met zijn of haar motor. In samenwerking met het bedrijf Motopaints Assen bieden wij de mogelijkheid om tijdens de Landelijke Motordagen & Open Paddock Event – 20 april - circa 20 minuten op het TT Circuit te rijden. En dat tegen een speciaal tarief. Deelname aan deze speciale Vriendensessie bedraagt slechts 25, - euro per deelnemer. De normale prijs bedraagt € 38, -.

Lees het hele artikel

Scholengemeenschap Zeven Linden kreeg bezoek van Discoverytruck.

Geschreven op 06 februari 2014. Scholengemeenschap Zeven Linden kreeg bezoek van Discoverytruck.

Bertin Kok, docent scheikunde en natuurkunde aan de Zeven Linden in Dedemsvaart heeft kunnen regelen dat het Mobiele Lab van de Rijksuniversiteit Groningen (ism Gasterra) donderdag naar Dedemsvaart kwam.

Lees het hele artikel

Goede opkomst inloopavond Pleisterplaats de Mulderij.

Geschreven op 06 februari 2014. Goede opkomst inloopavond Pleisterplaats de Mulderij.

Naar aanleiding van het realiseren van een recreatief bedrijf aan de Mulderij werd er voor omwonenden en belangstellenden een inloopavond gehouden in ’t Centrum. Totaal hebben 40 mensen uitleg gekregen van Janneke en Rik van der Kolk over de nieuwbouw plannen Pleisterplaats de Mulderij.

Lees het hele artikel

Beste mensen vandaag geen nieuws van de dag.

Geschreven op 05 februari 2014. Beste mensen vandaag geen nieuws van de dag.

Ik ben de hele dag bezig geweest om foto mappen en filmpjes te koppenen aan de archief berichten, die al op de site staan, en dat is toch een hele klus.

Lees het hele artikel

Eindelijk duidelijkheid bewegwijzering De Wederik - De Veenbies.

Geschreven op 04 februari 2014. Eindelijk duidelijkheid bewegwijzering De Wederik - De Veenbies.

Ruim 20 jaar geleden was er waarschijnlijk nog niet zoveel logica binnen de toenmalige gemeente Avereest. De bewegwijzering bij de Wederik en de Veenbies was niet echt logisch. Als je van de Koningsvaren de Wederik in reed kreeg je in het midden een T splitsing.

Lees het hele artikel

(Uit de oude doos) Oogsten doe je in Dedemsvaart een groot succes

Geschreven op 04 februari 2014. (Uit de oude doos) Oogsten doe je in Dedemsvaart een groot succes

Het heeft veel tijd en energie gekost maar het resultaat mocht er wel wezen. In het verleden was er een creatief team die een thema dag organiseerde, nu moesten er vele vrijwilligers aan te pas komen om deze dag te doen slagen. Om 13.00 uur vertrok de parade van de Langewijk naar het centrum van de Julianastraat.

Lees het hele artikel

Drie keer goud voor dansmariekes carnavalsver. De Venekloeten.

Geschreven op 03 februari 2014. Drie keer goud voor dansmariekes carnavalsver. De Venekloeten.

Afgelopen zaterdag deden 3 dansmarieke groepen van de carnaval vereniging De Venekloeten in Hattemerbroek mee aan een dansconcours. Het concours werd voor het eerst georganiseerd door c.v De Tolhekkers uit Wezep, onder de naam 1e Tolhekkers Dansgarde Toernooi.

Lees het hele artikel

UNIVÉ DAC LEDEN NAAR LANDSTEDE VOLLEYBAL

Geschreven op 02 februari 2014. UNIVÉ DAC LEDEN NAAR LANDSTEDE VOLLEYBAL

Het bezoek van leden van volleybalvereniging Univé DAC aan een wedstrijd van het in de eredivisie spelende Landstede/Zwolle is een traditie aan het worden. Zaterdagavond vertrokken ruim honderd leden vanaf de Dedemsvaartse sporthal de Citadel richting het Landstede sportcentrum.

Lees het hele artikel

Hardenberg’85 sterker dan SCD’83 4-0

Geschreven op 02 februari 2014. Hardenberg’85 sterker dan SCD’83 4-0

De haan blijft victorie kraaien bij Hardenberg’85. Ook SCD’83 was niet bij machte op het sportpark Baalderveld het tot zwijgen te brengen. SCD’83 bracht bij de koploper Hardenberg’85 niet waartoe het tot in staat is, het speelde vooral in de eerste helft onder de maat. Dit in tegenstelling bij Hardenberg’85 de ploeg in winningmoot wist men elkaar makkelijker te vinden en schuwde op zijn tijd niet om zich van de lange bal te bedienen en was daarmee een aantal keren succesvol zoals vaker deze competitie.

Lees het hele artikel

Jhonny and the Rockers spelen Breakaway Ommen plat.

Geschreven op 02 februari 2014. Jhonny and the Rockers spelen Breakaway Ommen plat.

De Slagharense/Dedemsvaartse band Jhonny and the Rockers gaf zaterdagavond hun visitekaartje af in de prachtige bar Breakaway. De toch nog vrij jonge rock band heeft in deze regio al een goede naam opgebouwd.

Lees het hele artikel

Audities rollen musical Evita bol van gezonde spanning.

Geschreven op 02 februari 2014. Audities rollen musical Evita bol van gezonde spanning.

Zaterdag was het voor een 12 tal personen een dag vol spanning. Zij gingen namelijk op auditie voor een rol in de musical Evita die door muziektheater VAKK-Hardenberg in oktober 2014 zal worden gepresenteerd.

Lees het hele artikel

Audities rollen musical Evita bol van gezonde spanning.

Geschreven op 02 februari 2014.

Zaterdag was het voor een 12 tal personen een dag vol spanning. Zij gingen namelijk op auditie voor een rol in de musical Evita die door muziektheater VAKK-Hardenberg in oktober 2014 zal worden gepresenteerd.

Lees het hele artikel

Overijsselse kampioenschappen in de manege de Diamanthal.

Geschreven op 01 februari 2014. Overijsselse kampioenschappen in de manege de Diamanthal.

In de parel van Balkbrug (manege de Diamanthal Balkbrug) vind dit, en volgend weekend de Overijsselse kampioenschappen springen voor pony’s en paarden plaats. Het is voor de ponyclub Avereest en de Landelijke Rijvereniging Avereest zeker een herkenning dat men deze kampioenschappen mag organiseren.

Lees het hele artikel
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring