Nieuwsarchief 3-2014

DEGRADATIE UNIVÉ DAC DAMES NAVERLIES TEGEN KOPLOPER

Geschreven op 30 maart 2014. DEGRADATIE UNIVÉ DAC DAMES NAVERLIES TEGEN KOPLOPER

De Univé DAC dames speelden zaterdagmiddag in sporthal Heidepark/Lemelerveld een wedstrijd tegen het derde damesteam van de Bevers waar vooraf al vast stond dat deze niet te winnen was. De Sallandse dames, onder leiding van oud DAC trainer/coach Henk van Lenthe, zullen volgende week het kampioenschap behalen en promoveren naar de derde divisie.

Lees het hele artikel

Hardrock/metalband Elise in Proatkoele

Geschreven op 30 maart 2014. Hardrock/metalband Elise in Proatkoele

Zaterdag 19 april a.s. zal de hardrock/metalband Elise een optreden verzorgen in Bar Partycentrum de Proatkoele aan de Tottenhamstraat te Dedemsvaart. Elise ontstond in de jaren 80 en maakte vooral furore in deze regio, wie herinnert zich niet de optredens in de Proatkoele en in Takens Balkbrug.

Lees het hele artikel

Europese grasbaantop naar Balkbrug

Geschreven op 29 maart 2014. Europese grasbaantop naar Balkbrug

De Motor- en Automobielclub MAC van Dedem kan op tweede paasdag de complete Europese grasbaantop verwelkomen op de baan in Balkbrug. De KNMV heeft dit jaar de halve finales voor het Europese kampioenschap EK specials internationaal toegewezen aan Balkbrug.

Lees het hele artikel

Noordelijke Tuigpaardendag Balkbrug

Geschreven op 28 maart 2014. Noordelijke Tuigpaardendag Balkbrug

Balkbrug – 12 april vindt de 23e editie van de Noordelijke Tuigpaardendag Balkbrug plaats. Het programma bevat weer tal van elementen die zorgen voor een mooie en gezellige middag en avond uit. Er maken ruim 35 nieuwelingen hun opwachting en willen kans maken op de titel “De beste Nieuweling van Balkbrug 2014”.

Lees het hele artikel

Tijdelijk beperkt nieuws op de site

Geschreven op 25 maart 2014. Tijdelijk beperkt nieuws op de site

Door fam. omstandigheden zal tijdelijk beperkt nieuws op de Site worden gezet

Lees het hele artikel

Nieuwe opzet AMBC cross kampioenschap 2014.

Geschreven op 23 maart 2014.    Nieuwe opzet AMBC cross kampioenschap 2014.

De motorclub AMBC uit Staphorst staat op de drempel van een nieuw crossjaar. Een jaar met veel veranderingen. Zoals vorig jaar al bekend werd mogen de MX1 en MX2 categorie onder de huidige vergunning niet meer in wedstrijdvorm actief zijn op de crossbaan van de club genaamd ‘het wiede gat’.

Lees het hele artikel

40 jarig jubileum organist Roelof Visscher.

Geschreven op 23 maart 2014. 40 jarig jubileum organist Roelof Visscher.

Op zondagmorgen 23 maart 2014 vierde Roelof Visscher zijn 35 jarig jubileum als organist van de van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt ‘De Lichtbron’ in Balkbrug. Hij werd in de bloemetjes gezet door de kerkenraad en de kerkelijke gemeente.

Lees het hele artikel

NL-DOET BIJ KRUIDENHOEVE

Geschreven op 23 maart 2014. NL-DOET BIJ KRUIDENHOEVE

Het begon vrijdag 21 maart erg nat. Tuinklussen waren niet erg aantrekkelijk. Met 8 leerlingen van Vechtdalcollege in Hardenberg en enkele volwassenen werden toch de nodige klussen geklaard.

Lees het hele artikel

Dames TTV winnen in Zwolle

Geschreven op 23 maart 2014. Dames TTV winnen in Zwolle

In de 1e divisie speelden de dames van TTV Bos Bedden-Dedemsvaart zaterdag bij Tafeltennis Zwolle. Linda Stolk, Annemarie Zijnstra en Amanda van Dijk verbeterden het 5-5 resultaat thuis door nu een 4-6 zege te boeken.

Lees het hele artikel

ANBO afdeling Avereest organiseert veiligheidsmarkt

Geschreven op 23 maart 2014. ANBO afdeling Avereest organiseert veiligheidsmarkt

De ANBO afdeling Avereest viert op vrijdag 25 april 2014 haar zilveren jubileum. Het feestje wordt gevierd in de Dedemsvaartse Gashouder. ‘Wij vieren het jubileum echter niet met een traditionele receptie.

Lees het hele artikel

Dedemsvaart koester massaal MFC de Baron

Geschreven op 23 maart 2014. Dedemsvaart koester massaal MFC de Baron

Na de opendag zijn de vooroordelen van het grote publiek toch wel degelijk veranderd wat betreft MFC De Baron. De kleur oranje aan de buitenkant zal eerst nog wel een discussiepunt blijven, maar na een kijkje binnen in het gebouw vergat men snel de buitenkant. Bijna iedereen keek zich de ogen uit wat er binnen het gebouw was neer gezet.

Lees het hele artikel

ATS Nederland schenkt jeugdspelers materialen.

Geschreven op 23 maart 2014. ATS Nederland schenkt jeugdspelers materialen.

Dat ATS Nederland “Stichting Duursportpromotie Balkbrug” een warm hart toe draag blijkt wel dat ze dit jaar voor de 11de jaar De Beverwijkloop sponsort. Mede door de sponsoring van ATS kan de jeugd gratis deelnemen aan de Bouwbedrijf Beverwijkloop.

Lees het hele artikel

“In Geuren en Kleuren”

Geschreven op 22 maart 2014. “In Geuren en Kleuren”

De bezoekers van de Gashouder die vrijdagavond 22 maart naar het verteloptreden van vertelkring “In Geuren en Kleuren” kwamen hebben een geweldige avond gehad. Men heeft volop kunnen genieten van uiteenlopende verhalen, afgewisseld met zang van het TUINKOOR. Deze combinatie blijkt een goede formule!

Lees het hele artikel

Officiële opening MFC de Baron.

Geschreven op 22 maart 2014. Officiële opening MFC de Baron.

Vrijdag was het dan zo ver dat na een jaar bouwen het MFC de Baron officieel geopend werd. Na dat de genodigden waren verwelkomt door de ontvangst commissie, werden de gasten uitgenodigd om naar de grote zaal te gaan, wat door de uitschuifbare tribune meer op een theater lijkt.

Lees het hele artikel

Kampioenschap voor Total Security Advice Volleybalteam

Geschreven op 21 maart 2014. Kampioenschap voor Total Security Advice Volleybalteam

Het was een enerverende week voor het TSA Volleybalteam uit Dedemsvaart. Met nog twee wedstrijden in één week voor de boeg, was het kampioenschap in de derde klasse van de regionale Knappercompetitie binnen handbereik. Maar dan moesten er nog wel een paar wedstrijdpunten gescoord worden.

Lees het hele artikel

Schoolkinderen genieten tijdens voorprogramma Opening MFC de Baron.

Geschreven op 21 maart 2014. Schoolkinderen genieten tijdens voorprogramma Opening MFC de Baron.

Dat de belangstelling van de scholen in Dedemsvaart en Balkbrug zo groot zou zijn voor de openingsdag van MFC de Baron overtrof alle verwachtingen. Door andere activiteiten kon Oud Avereest niet aanwezig zijn, maar voor de rest hadden alle scholen zich opgegeven.

Lees het hele artikel

Hoofdvaart-West houd voorjaars bingo

Geschreven op 20 maart 2014.

Buurtvereniging Hoofdvaart-west, uit Dedemsvaart organiseert op vrijdag 28 maart weer een bingo avond. De avond is niet alleen voor eigen leden, maar voor een ieder toegankelijk.

Lees het hele artikel

Gemeenteraad verkiezing in Dedemsvaart.

Geschreven op 20 maart 2014. Gemeenteraad verkiezing in Dedemsvaart.

Voor de gemeenteraadverkiezing in Dedemsvaart waren zeker geen schokkende getallen te noemen wat de opkomst betreft. Men zat tegen 18.00 uur rond het landelijke gemiddelde. Maar volgens de stembureaus is het door de vrije keuze waar men gaat stemmen niet in percentages te geven. Maar tegen 23.00 uur zat men toch boven het landelijk gemiddelde.

Lees het hele artikel

Oostrom Mode gaf modeshow.

Geschreven op 19 maart 2014. Oostrom Mode gaf modeshow.

Het is bijna een traditie geworden dat als de nieuwe mode bij Oostrom mode binnen is, er een kleinschalige modeshow voor en door klanten word gehouden in de zaak zelf. Woensdag avond was de zaak dan ook weer tot de laatste plaats bezet.

Lees het hele artikel

Eindelijk weer winst voor SCD’83, 2-0 tegen Wilsum:

Geschreven op 17 maart 2014. Eindelijk weer winst voor SCD’83, 2-0 tegen Wilsum:

Na vier keer op rij te hebben verloren proefde SCD’83 zaterdag in en tegen het degradatie strijdend Wilsum eindelijk het zoet. Het haalde met een 2-0 overwinning de volle buit binnen. Een belangrijke overwinning voor de geel-blauwen die door de matige resultaten van de afgelopen weken de nummers 11 en 12 dichtbij zagen komen.

Lees het hele artikel

Puntendeling voor Dedemsvaart tegen Oldenzaal ( 1-1)

Geschreven op 17 maart 2014. Puntendeling voor Dedemsvaart tegen Oldenzaal ( 1-1)

Dedemsvaart heeft aan de uitwedstrijd in en tegen Oldenzaal een punt over gehouden. In een matige wedstrijd, op een slecht bespeelbaar veld was een puntendeling terecht te noemen. Op meer hadden beide ploegen ook geen recht. Het was een wedstrijd met veel irritatie, dit was mede te danken aan het warrige fluiten van scheidsrechter Hulsmeijers, die uiteindelijk vier gele kaarten aan spelers van Dedemsvaart gaf.

Lees het hele artikel

Vitus dart koppel toernooi.

Geschreven op 16 maart 2014. Vitus dart koppel toernooi.

Naast het enkel dart toernooi heeft Vitus Party huis nu ook voor het eerst een koppel toernooi georganiseerd, die door organisatoren Jonathan, Barbera en Gerwin tot een groot succes uitgroeide.

Lees het hele artikel

Jongens TTV scoort te weinig

Geschreven op 16 maart 2014. Jongens TTV scoort te weinig

Het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Bos Bedden-Dedemsvaart ontving zaterdag hekkensluiter De Treffers '70 1. Een bekend gezicht, want de bezoekers zaten de afgelopen twee jaren constant bij de Dedemsvaarters in de poule en wonnen nimmer. Maar de rollen lijken te keren. De Klazienaveners wonnen voor het eerst en deden dat met 3-7.

Lees het hele artikel

UNIVÉ DAC HEREN NAAR 1-3 WINST

Geschreven op 16 maart 2014. UNIVÉ DAC HEREN NAAR 1-3 WINST

Het eerste herenteam van Univé DAC reisde zaterdag af naar Bakhuizen om daar tegen het eerste team van BEO te spelen. De Friese heren staan op de laatste plaats van de derde divisie B en lijkt degradatie onafwendbaar. In het thuisduel wonnen de Univé heren met 4-0. In het multifunctioneel gebouw ‘de Gearte’ moesten de DAC heren de eerste set afstaan aan de thuisploeg.

Lees het hele artikel

S(w)ingtime geeft op 4 en 5 April spetterende concerten.

Geschreven op 16 maart 2014. S(w)ingtime geeft op 4 en 5 April spetterende concerten.

Voor de leden van S(w)ingtime is het ook wel spannend hoe het geluid in het MFC de Baron zal zijn. Dat lijkt mij geen probleem te worden, en de kwaliteit van het koor is zeker van hoog gehalte. Maar liefst 12 popnummers komen voorbij.

Lees het hele artikel

Theater groep LEF presenteerde Wolfskinderen.

Geschreven op 16 maart 2014. Theater groep LEF presenteerde Wolfskinderen.

Het Gashouder podium was zaterdag bijna tot de laatste plaatsgevuld voor een optreden van Theater groep LEF. Ans Derksen, Ursula Veenstra, Liesbeth Oostra en Jordy Roeten wisten de bezoekers door het verhaal goed te raken.

Lees het hele artikel

Vormelingendag 2014 Dedemsvaart groot succes!

Geschreven op 16 maart 2014. Vormelingendag 2014 Dedemsvaart groot succes!

In de St. Vituskerk,, De Langewieke en de Zeven Linden en school de Langewieke organiseerde Jongerenpastor C. Broekhoff en het Jongerenpastoraat St. Vitus Dedemsvaart m.b.v. vele vrijwilligers 12 mei de jaarlijkse Vormelingendag “De Vuurproef.

Lees het hele artikel

Rozentrio Dedemsvaria 2014 bekent gemaakt

Geschreven op 16 maart 2014. Rozentrio Dedemsvaria 2014 bekent gemaakt

Voorzitter Maikel v Marle van het Dedemsvariabestuur kon zaterdag in het openbaar Het rozentrio voor dit jaar aan het publiek voorstellen

Lees het hele artikel

Dedemsvaart schildert voor aanleg tuin hospice.

Geschreven op 16 maart 2014. Dedemsvaart schildert  voor aanleg tuin hospice.

Het idee kwam bij notaris Bert Linde weg. Er moest geld binnen worden gehaald om de tuin van het binnenkort te openen hospice in Dedemsvaart. Laten we proberen zoveel mogelijk Dedemsvaartse inwoners een schilderij te laten maken, en dan die door middel van een veiling te verkopen. Een 39 deelnemers gaven gehoor aan de oproep om zaterdag in M.F.C de Baron te gaan schilderen

Lees het hele artikel

Open Dag Philadelphia Dedemsvaart succes.

Geschreven op 15 maart 2014. Open Dag Philadelphia Dedemsvaart succes.

15 maart j.l. hield de locatie van Philadelphia in Dedemsvaart Open Dag. Dit was in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Belangstellenden konden de locatie van binnen komen bekijken onder het genot van een kop koffie of thee

Lees het hele artikel

Laatste vlooienmarkt van dit jaar in Diamanthal Balkbrug

Geschreven op 15 maart 2014. Laatste vlooienmarkt van dit jaar in Diamanthal Balkbrug

Zaterdag 22 maart a.s. wordt in de Diamanthal, aan de Hoogeveenseweg in Balkbrug de laatste vlooienmarkt van dit seizoen gehouden. De markt in April komt i.v.m. Koningsdag te vervallen. De volgende markten beginnen weer in Sept

Lees het hele artikel

Vele jubilarissen tijdens jaarvergadering F.N.V Bouw Vecht en Reest.

Geschreven op 15 maart 2014. Vele jubilarissen tijdens jaarvergadering F.N.V Bouw Vecht en Reest.

Vrijdagavond was de grote zaal van M.F.C de Baron heel goed gevuld. Voor het eerst werd de jaarvergadering in het MFC gehouden, wat zeker als positief werd ervaren. Door de fusie van de F.N.V bouw afdelingen Vecht en Reest en Vechtstroom is het leden bestand sinds 1 januari ruim 600. In zijn opening woord kon voorzitter Freek Schutte een kleine 150 aanwezigen mede delen dat de fusie bestuurlijk toch veel tijd en energie vergt.

Lees het hele artikel

Schilderen voor de hospice.

Geschreven op 14 maart 2014. Schilderen voor de hospice.

Nog even 'n herinnering. Velen van u doen mee. Maar als u niet komt schilderen, dan komt u toch rond 18.oo uur (wellicht voor het eerst) in de Baron om een schilderen te kopen. Programma Datum: zaterdag 15 maart Locatie: MFC De Baron, Julianastraat 54 te Dedemsvaart 13:00 - 14.00 uur inloop met koffie/thee 14:00 - 17:00 uur schilderen 17:00 - 18:00 uur soep en een broodje Vanaf 18:00 uur veiling van de schilderijen.

Lees het hele artikel

De Corner (mixed) voetbaltoernooi

Geschreven op 14 maart 2014. De Corner (mixed) voetbaltoernooi

Zaterdag 7 juni organiseert Brasserie De Corner een 7 tegen 7 bedrijven en vrienden voetbaltoernooi op sportpark De Boekweit. De opbrengst komt ten goede aan de Jeugd Voetbal Combinatie Dedemsvaart.

Lees het hele artikel

Vrouwen van Nu genieten van Tine van Tut’n.

Geschreven op 12 maart 2014. Vrouwen van Nu genieten van Tine van Tut’n.

95 dames woonden de afdelingsavond bij in het nieuwe onderkomen De Baron. Ze genoten van een optreden van Tine van Tut'n die met haar optreden zorgde voor veel hilariteit. Luister- en meezingliedjes afgewisseld met sketches in Drents dialect, het werd zeer gewaardeerd.

Lees het hele artikel

Spoed : Bijrijders (m/v) gezocht in Dedemsvaart / Balkbrug.

Geschreven op 10 maart 2014. Spoed : Bijrijders (m/v) gezocht in Dedemsvaart / Balkbrug.

Spoed : Bijrijders (m/v) gezocht in Dedemsvaart / Balkbrug. Het Rode Kruis zoekt met spoed bijrijders (m/v) voor de rolstoelbus. De ritten zijn in Dedemsvaart en Balkbrug. Gevraagd : u hebt een dag in de week tijd en vindt u het leuk om met mensen om te gaan. Contact : Marinus Althof (0523-610926) , Coordinator Sociaal vervoer. Zie ook onze website : www.rodekruisavereest.nl

Lees het hele artikel

M.A.C van Dedem heeft nieuwe hoofdsponsor.

Geschreven op 09 maart 2014. M.A.C van Dedem heeft nieuwe hoofdsponsor.

Zondag maakte het bestuur van M.A.C van Dedem tijdens de eerste training van jongste (13 jaar)grasbaancoureur van de vereniging Dave Meijerink bekent dat na vele jaren bouwbedrijf Beverwijk als hoofdsponsor nu Jacobs groep voor 3 jaar hoofdsponsor is van het grote grasbaanrace evenement tijdens de tweede Paasdag in Balkbrug.

Lees het hele artikel

UNIVÉ DAC HERE NAAR 1-3 WINST

Geschreven op 09 maart 2014. UNIVÉ DAC HERE NAAR 1-3 WINST

Het eerste herenteam van Univé DAC reisde zaterdag af naar Harlingen om daar tegen het eerste team van VVH te spelen. In de Waddenhal waren Univé DAC heren in de eerste set niet in staat om een 14-16 stand verder uit te bouwen. De thuisploeg maakte vanaf die stand korte metten met de DAC heren. Vier scores en drie fouten bij de DAC heren zorgden voor een 21-16 stand en werd de set met 25-17 winnend afgesloten door VVH

Lees het hele artikel

Total Security Advice Volleybaltoernooi

Geschreven op 09 maart 2014. Total Security Advice Volleybaltoernooi

Het was zaterdagavond 8 maart gezellig druk in sporthal De Citadel in Dedemsvaart. Om 18.30 uur startte daar het Total Security Advice Volleybaltoernooi. Zeventien recreatieteams en vier gevorderde teams streden in twee poules om de eer. Alles bij elkaar waren daardoor zo’n kleine 200 sporters actief. En de publieke aandacht op de tribune mocht er ook zeker zijn.

Lees het hele artikel

Presentatie TT racing team Nieuwleusen.

Geschreven op 09 maart 2014. Presentatie TT racing team Nieuwleusen.

Waar op dit moment vele wegrace teams door de economische omstandigheden moeten stoppen, is er vanuit motorsportplaats Nieuwleusen toch positief nieuws te melden. Naast het wereld team in de Superbike klasse van Honda Ten Kate racing en Start racing in de ONK is Nieuwleusen nu een derde racing team rijker, namelijk TT racing team.

Lees het hele artikel

Honden wedstrijd in Balkbrug

Geschreven op 08 maart 2014. Honden wedstrijd in Balkbrug

In de Diamanthal in Balkbrug wordt zondag 16 maart a.s. de laatste hondenbehendigheidswedstrijd van dit seizoen gehouden. De organisatie berust bij de Federatie Hondensport Nederland.

Lees het hele artikel

CDA WIL SNEL TOEKENNING BIOLOGISCH LUCHTFILTER IN NEDERLAND VOOR VARKENS

Geschreven op 07 maart 2014. CDA WIL SNEL TOEKENNING BIOLOGISCH LUCHTFILTER IN NEDERLAND VOOR VARKENS

Vrijdagmorgen 7 maart kwam CDA in Aktie om (versneld) een toelating in Nederland van een biologisch luchtfilter voor elkaar te krijgen! Bij de fam. Van der Haar in Collendoorn (gem. Hardenberg) draait een pilot met dit biofilter voor varkens, vermoedelijk toekomstig europarlementarier Annie Schreijer-Pierik, Hans Ooms en Peter Lammertink raadsleden en wethouder R.Broeze-v.d. Kolk van de gemeente Wierden kwamen ook een kijkje nemen.

Lees het hele artikel

Open huis openbare basisscholen ‘de Eiber’ en ’t Kompas te Dedemsvaart

Geschreven op 07 maart 2014. Open huis openbare basisscholen ‘de Eiber’ en ’t Kompas te Dedemsvaart

DEDEMSVAART - Op dinsdagmiddag 18 maart houden de openbare basisscholen ‘de Eiber’ en ‘’t Kompas’ uit Dedemsvaart open huis. Beide scholen maken deel uit van onderwijsstichting Arcade met scholen in de gemeente Hardenberg en Coevorden.

Lees het hele artikel

VERTELKRING EN TUINKOOR

Geschreven op 07 maart 2014. VERTELKRING EN TUINKOOR

Op vrijdag 21 maart zal Vertelkring "In Geuren en Kleuren" een optreden verzorgen in het Gashoudertheater in Dedemsvaart. Naast verhalen zal het TUINKOOR van De Kruidenhoeve voor de muzikale omlijsting zorgen.

Lees het hele artikel

Startersleningen stimuleren doorstroming op de woningmarkt

Geschreven op 07 maart 2014. Startersleningen stimuleren doorstroming op de woningmarkt

De gemeente Hardenberg heeft nog budget beschikbaar voor het verstrekken van 52 startersleningen. Het afgelopen jaar zijn circa 50 startersleningen verstrekt. De startersleningen worden vooral gebruikt voor de aankoop van een bestaande woning. Hiermee draagt de starterslening bij aan doorstroming op de woningmarkt.

Lees het hele artikel

Publieksdienst locatie Dedemsvaart verhuist naar De Baron

Geschreven op 06 maart 2014. Publieksdienst locatie Dedemsvaart verhuist naar De Baron

Vanaf woensdag 5 maart 2014 vindt u de locatie Dedemsvaart van de Publieksdienst in multifunctioneel centrum De Baron aan de Julianastraat 54.

Lees het hele artikel

Inloopavond nieuwe inrichting de Markt

Geschreven op 05 maart 2014. Inloopavond nieuwe inrichting de Markt

Woensdagavond was de eerste activiteit wat in MFC de Baron plaats vond. Beheerders paar Berrie en Annemarije verwelkomde de mensen met een kop koffie met wat lekkers. Alhoewel iedereen nog druk bezig is met het inrichten, werd er in de hal van het MFC een inloopavond georganiseerd over het vernieuwen van de markt.

Lees het hele artikel

Haring eten bij de Kalkwieke.

Geschreven op 05 maart 2014. Haring eten bij de Kalkwieke.

Het is al jaren traditie dat woensdag na het carnaval de Prins en zijn Adjudant met de raad van elf als gewone burgers haring gaan eten. Voor velen was het woensdag wel weer vroeg opstaan om eerst de spullen van de vereniging te verhuizen van ’t Centrum naar MFC de Baron. 

Lees het hele artikel

Winteb en Hebro bundelen samen de krachten

Geschreven op 05 maart 2014. Winteb en Hebro bundelen samen de krachten

Dat de wegrace momenteel zwaar onder druk staat vanwege de economische malaise zal niemand verbazen. Menig team heeft de nodige moeite om het hoofd boven water te houden en van start te kunnen gaan.

Lees het hele artikel

Nieuw racing Team in Nieuwleusen

Geschreven op 05 maart 2014.

Ondanks dat er momenteel veel motor wegrace teams besluiten te stoppen gaat er in het Noorden van Nederland binnenkort een nieuw motorrace team van start.

Lees het hele artikel

Emotie tijdens Vastenavondbal CV de Venekloeten.

Geschreven op 05 maart 2014. Emotie tijdens Vastenavondbal CV de Venekloeten.

Vanaf woensdag 0.00 uur is Kloetendonk weer Dedemsvaart.. De Vastenavondbal staat meer bekent voor de volhouders, die tot het laatst carnaval willen vieren. Maar ook de mensen die na deze 4 dagen bijna altijd met carnaval bezig zijn.

Lees het hele artikel

Vele creatie tijdens Rosenmontagbal.

Geschreven op 04 maart 2014. Vele creatie tijdens Rosenmontagbal.

De maandag staat bekent als een van de mooiste en drukste avond tijden carnaval in Kloetendonk. Ook deze maandag was het niet anders. Onder leiding van Venekloeten dj team Douwie en Peter werden de carnavals vierdes lekker warm gedraaid.

Lees het hele artikel

Schoolcarnaval De Langewieke enorm succes.

Geschreven op 03 maart 2014. Schoolcarnaval De Langewieke enorm succes.

Het was maandag middag van 13.00 tot 15.15 uur één en al feest op De Langewieke. In Party centum Vitus waren alle 240 kinderen en hun leerkrachten aan het hossen en zingen.

Lees het hele artikel

Raadsvergadering en gezinscarnaval top vermaak.

Geschreven op 02 maart 2014. Raadsvergadering en gezinscarnaval top vermaak.

De koffie stond zondagmiddag klaar in het hofresidentie voor de bezoekers aan de raadsvergadering. Dat dit geen overbodige luxe was vertelde de vele waterige ogen wel. De raadsvergadering staat elk jaar bol van hilariteit, vandaar de raadszaal ook weer tot de laatste plaats bezet was.

Lees het hele artikel

Eerste Dedemsvaartse Musical Sing Along.

Geschreven op 02 maart 2014. Eerste Dedemsvaartse Musical Sing Along.

Komende zaterdag 8 maart vindt in de Gashouder in Dedemsvaart de eerste Dedemsvaartse Musical Sing Along plaats. Vanaf 20.00 uur kan men samen bekende musical-songs zingen onder leiding van plaatsgenoot Luko Hans.

Lees het hele artikel

Optocht Carnaval Kloetendonk super.

Geschreven op 01 maart 2014. Optocht Carnaval Kloetendonk super.

Na dat op het bordes van het voormalig gemeentehuis wethouder Douwe Prinsse de sleutel aan Prins Robin1 en jeugd Prins Daan 1 had overhandigd, vertrok de optocht met ongeveer 30 eenheden. Door het prachtige weer stonden vele mensen langs de route om de prachtige creaties te aanschouwen.

Lees het hele artikel

Roodharige kinderportretten Miranda Wolf

Geschreven op 01 maart 2014. Roodharige kinderportretten Miranda Wolf

In de hal van Schuttevaer praktijk zijn vanaf 1 maart kinderportretten te bewonderen die gemaakt zijn door fotografe Miranda Wolf uit Dedemsvaart. Bijna een jaar lang wist zij kinderen voor de lens te krijgen die allen als overeenkomst hebben dat zij rood haar hebben.

Lees het hele artikel

Carnavalsvuur Kloetendonk ontstoken.

Geschreven op 01 maart 2014. Carnavalsvuur Kloetendonk ontstoken.

Vrijdagavond werd bij de hofresidentie het door de prinsen van Kloetendonk het Venekloetenvuur ontstoken. Dat is het teken dat de carnaval in Kloetendonk nu echt is begonnen.

Lees het hele artikel

Super reactie naar aanleiding carnaval in van Dedem Marke.

Geschreven op 01 maart 2014. Super reactie naar aanleiding carnaval in van Dedem Marke.

Ik ben wel gewent dat Dedemsvaart in vogelvlucht positieve reacties krijgt. Maar zoals deze zijn toch wel speciaal, en zijn niet alleen voor Dedemsvaart in vogelvlucht bedoel, maar alle mensen die er voor gezorgd hebben dat het een geweldig feest was tijden het bejaarden carnaval.

Lees het hele artikel
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring