Nieuwsarchief 4-2014

Unieke klus voor speciale brandweer team Dedemsvaart.

Geschreven op 30 april 2014. Unieke klus voor speciale brandweer team Dedemsvaart.

Velen weten niet dat het brandweer team van Dedemsvaart samen met een team uit Den Ham een natuurbrandbestrijdingsteam heeft.( het enigste team van Nederland). De container met uitrusting staat in in Nijverdal. Ze bestaan nu ongeveer 1,5 jaar en het idee komt vanuit Amerika.  Lees het verslag. UITRUK 20 APRIL, DEDEMSVAART NAAR VELUWE Melding: Prio 1 Heidebrand Delenseweg Hoenderloo (Bijstand)

Lees het hele artikel

SHH roept huurders op zich te verweren tegen de voorgestelde huurverhogingen per 1 juli 2014.

Geschreven op 30 april 2014.

De SHH is van mening dat huurders ten onrechte het kind van de rekening wordt als gevolg van de verhuurderheffing opgelegd door minister Blok. De reden van de verhuurderheffing is onrechtvaardig te noemen omdat het resultaat van het Lenteakkoord uit 2012 niets anders is dan het opheffen van de overheidstekorten door middel van het legen van uw portemonnee.e Een verkapte vorm van belasting dus, terwijl de sociale huur er voor mensen is met de minste inkomens.

Lees het hele artikel

Vituspartyhuis presenteert interactieve Pubquiz.

Geschreven op 30 april 2014. Vituspartyhuis presenteert interactieve Pubquiz.

Interactieve Pubquiz in ons grand-cafe. Entree gratis en geef je nu op! Tjerk Prinsse en Thijs Iliohan presenteren een interactieve pubquiz in ons grand-cafe.

Lees het hele artikel

Geraniumactie Chr. Mannenkoor Asaf.

Geschreven op 29 april 2014.

Op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 mei gaan de leden van het Chr. Mannenkoor Asaf uit Dedemsvaart weer op pad in de kernen van De Krim, Lutten, Balkbrug, Oud Avereest en Dedemsvaart voor de jaarlijkse verkoop van geraniums.

Lees het hele artikel

Selectie Balkbrug neemt afscheid van Arnold Groen.

Geschreven op 28 april 2014. Selectie Balkbrug neemt afscheid van Arnold Groen.

Tekst en foto's door Hans Heering 

Balkbrug had zondag geen competitieverplichtingen. Een mooie gelegenheid voor de spelers om Arnold Groen – leider en assistent van trainer Bram Beverwijk – te verrassen met een afscheidswedstrijd. Wat begonnen was als een grapje, werd toch nog een serieuze aangelegenheid. 

Lees het hele artikel

Dedemsvaart verspeelt dure punten bij MVV´29 ( 1-1)

Geschreven op 28 april 2014. Dedemsvaart verspeelt dure punten bij MVV´29 ( 1-1)

Dedemsvaart heeft in de strijd om het laatste ticket voor de nacompetitie vanmiddag slechte zaken gedaan. In de slotfase werd een nipte voorsprong uit handen gegeven. Waar Dedemsvaart vooral in de tweede helft enkele grote kansen miste, sloeg MVV kort voor tijd toe door midden van een rake vrije trap. Het enige doelpunt van Dedemsvaart werd gescoord door Bernard van der Bent.

Lees het hele artikel

Richard Tempelman trainer B selectie SCD’83

Geschreven op 27 april 2014. Richard Tempelman  trainer B selectie SCD’83

Richard Tempelman volgt Henk Kobes het volgende seizoen op als trainer bij de B-selectie van SCD’83 die na drie jaar stopt omdat hij dit niet langer kan combineren met het voorzitterschap van de Dedemsvaartse zaterdagclub.

Lees het hele artikel

Inloop avond Plaatselijk Belang Dedemsvaart

Geschreven op 27 april 2014. Inloop avond Plaatselijk Belang Dedemsvaart

Maandag 28 april staat het inloopspreekuur Pl. Belang Dedemsvaart weer gepland Tijdstip 19.00 – 19.30 uur in de Baron te Dedemsvaart Inwoners uit Dedemsvaart kunnen hier terecht met vragen/suggesties etc. richting het bestuur Pl. Belang Dedemsvaart. Zijn er zaken ? Kom gerust even langs, de koffie staat klaar ! Meer info op  

Lees het hele artikel

Droom weekend voor Pata Honda ten Kate racing team.

Geschreven op 27 april 2014. Droom weekend voor Pata Honda ten Kate racing team.

Tijdens de WK Superbike op het TT circuit van Assen wist het team uit Nieuwleusen het motorsport publiek volledig in extase te brengen. De eerste race in de WK superbike klasse ging onder droge weersomstandigheden van start.

Lees het hele artikel

De eerste koningsdag in Dedemsvaart van grote hoogte.

Geschreven op 27 april 2014. De eerste koningsdag in Dedemsvaart van grote hoogte.

De organisatie van het koningsfeest kan terug kijken op een geslaagde dag. Voor jong en oud was er wat te doen. Ook aan muziek ontbrak het niet.

Lees het hele artikel

Vrijmarkt van Haringenstraat opent Koningsdag.

Geschreven op 26 april 2014. Vrijmarkt van Haringenstraat opent Koningsdag.

Al jaren is het een traditie dat standhouders en publiek van einde en verre met Koningsdag naar de vrijmarkt in Dedemsvaart komt. De van Haringenstraat is uit gegroeid tot een van de drukste vrijmarkten in deze regio.

Lees het hele artikel

Konings nacht Dedemsvaart.

Geschreven op 26 april 2014. Konings nacht  Dedemsvaart.

De eerste Konings nacht in Dedemsvaart stond in het teken van de kindervlooienmarkt (veel bezoekers), attracties , terrasjes en muziek. De actie van de DMC veraste vriend en vijand.

Lees het hele artikel

“Hekwerk Koningslinde” officieel overgedragen.

Geschreven op 26 april 2014. “Hekwerk Koningslinde” officieel overgedragen.

Alle berokkenden en genodigden die met de locatie van de Markthal en Grand Café de Olde Postkantoor te maken hebben, waren vrijdagmiddag aanwezig. In zijn toespraak loofde voorzitter van Plaatselijk Belang Dedemsvaart Gerrit Schipper het realiseren van het unieke gebouw door een aantal berokkenden.

Lees het hele artikel

Leerlingen De Eiber genieten van Koningsspelen

Geschreven op 25 april 2014. Leerlingen De Eiber genieten van Koningsspelen

DEDEMSVAART – Vrijdag stond op veel scholen de tweede Koningsspelen op het programma. Zo ook bij basisschool De Eiber uit Dedemsvaart. Er werd in de groepen gestart met een door Jumbo Supermarkten aangeboden ontbijt.

Lees het hele artikel

Koningsspelen De Langewieke

Geschreven op 25 april 2014. Koningsspelen De Langewieke

De Koningsspelen begonnen vanochtend met een groot ontbij. Om half 10 keken de kinderen in alle klassen naar de opening en deden ze mee met de recordpoging “doe de Kanga dans”.

Lees het hele artikel

De Dealers Gilde biljart kampioen.

Geschreven op 25 april 2014. De Dealers Gilde biljart kampioen.

Het zat er al een tijdje in, maar het team van De Dealers was ook dit jaar te sterk voor het Gilde. Ze hebben de meeste weken bovenaan gestreden, dus ere wie ere toekomt.

Lees het hele artikel

Wegens overlijden gratis af te halen in Dedemsvaart.

Geschreven op 23 april 2014. Wegens overlijden gratis af te halen in Dedemsvaart.

 X: Bankstel  Zie foto’s. Hebt u belangstelling neem dan contact op met Tel: 0523612744 of mobiel 0614471921

Lees het hele artikel

19 de Bouwbedrijf Beverwijk loop

Geschreven op 22 april 2014. 19 de Bouwbedrijf Beverwijk loop

Graag nodigen wij je uit voor de 19e Bouwbedrijf Beverwijkloop, welke een week later dan anders wordt gehouden en de starttijden ook zijn gewijzigd. Het is vanwege de drukte aan te raden om vooraf in te schrijven, dat kan nog tot 21 mei aanstaande en zien je graag aan de start van een unieke loop door bos en over de weg.

Lees het hele artikel

Vroegtijdig einde grasbaanrace MAC van Dedem.

Geschreven op 21 april 2014. Vroegtijdig einde grasbaanrace MAC van Dedem.

Tijdens de openingswoorden van voorzitter Boertien en de toespraak van burgemeester Peter Snijders van de gemeente Hardenberg leek het wat weer betreft goed uit te pakken. Maar in de loop van de middag gooide de weergoden toch roet in het eten

Lees het hele artikel

Pak rammel voor SCD’83, 1-6 voor Bergentheim

Geschreven op 20 april 2014. Pak rammel voor SCD’83, 1-6 voor Bergentheim

SCD’83 is thuis op het sportpark “ de Boekweit” tegen een beter spelend Bergentheim ongenadig afgestraft het werd maar liefst 1 – 6. Vanaf het begin signaal van scheidsrechter Weuring kon SCD’83 het feller Bergentheim dat in de strijd is voor de 3e periode en daarin op kop gaat nog enigszins volgen. In de 6e minuut kwam het zelfs op voorsprong in een van de eerste aanvallen mocht de ploeg een corner nemen en de bal werd hard door Tim Dekker binnengekopt 1- 0.

Lees het hele artikel

Regionaal grasbaantalent in Balkbrug

Geschreven op 20 april 2014. Regionaal grasbaantalent in Balkbrug

In navolging van Jannes Klok en de gebroeders Groen, staat er op tweede paasdag weer een regionaal talent aan de start tijdens de grasbaanraces in Balkbrug. Dave Meijerink uit Schuinesloot en lid van de MAC van Dedem zal uitkomen in de 250 cc specials nationaal.

Lees het hele artikel

Genieten op terras van’t Olde postkantoor.

Geschreven op 20 april 2014. Genieten op terras van’t Olde postkantoor.

Na de officiële opening afgelopen dinsdag van de markthal en het Olde postkantoor,konden zaterdag de mensen al lekker genieten van het voorjaarszonnetje.

Lees het hele artikel

W.K Superbike Assen begint bij ten Kate in Nieuwleusen.

Geschreven op 19 april 2014. W.K Superbike Assen begint bij ten Kate in Nieuwleusen.

Bijna iedere motorsport liefhebber kwam zaterdag naar de pitstopdag bij ten Kate om lekker te genieten van alles wat het team van Pata ten Kate Honda te bieden heeft. Maar ook de attractie voor jong en oud ontbraken niet.

Lees het hele artikel

Spectaculaire slotavond project o.b.s. De Eiber

Geschreven op 18 april 2014. Spectaculaire slotavond project o.b.s. De Eiber

DEDEMSVAART - Een week lang stonden de lessen op basisschool De Eiber in het teken van het thema ‘Bodem’, onder het mom van ‘De Eiber gaat ondergronds’. Dit in het kader van de jaarlijkse projectweek. Donderdagavond was er een spectaculaire slotavond, waar zoveel belangstellenden op afkwamen dat de ruimte in sommige klaslokalen zelfs te krap was.

Lees het hele artikel

Harry Bijker hoopt op The Passion Dedemsvaart 2015.

Geschreven op 18 april 2014. Harry Bijker hoopt op The Passion Dedemsvaart 2015.

Met het idee om volgend jaar The Passion in Dedemsvaart op te voeren, blijkt een idee dat door velen wordt ondersteund. De eerste sponsors hebben zich al aangemeld zich al aangemeld. Electro World Hans Brinkhuis gaat medewerking verlenen door eigen materiaal en kennis beschikbaar te stellen. Daarnaast gaat hij contacten leggen voor professionele assistentie.

Lees het hele artikel

Theater in De Baron

Geschreven op 17 april 2014. Theater in De Baron

Zoals iedereen tijdens het open huis van De Baron van 22 maart heeft kunnen zien is de grote Troonzaal om te bouwen tot een volwaardige theaterzaal met 208 zitplaatsen. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om voorstellingen en optredens te huisvesten en Dedemsvaart dus ook een cultureel huis rijker is geworden.

Lees het hele artikel

Gezamenlijke actie op recreatiepark De Haar

Geschreven op 16 april 2014. Gezamenlijke actie op recreatiepark De Haar

De politie, de Koninklijke Marechaussee en de gemeente Hardenberg hebben op maandag 14 april een gezamenlijke actie uitgevoerd op recreatiepark De Haar in Balkbrug om zicht te krijgen op wie er op het park verblijven. Er zijn geen opvallende zaken aangetroffen.

Lees het hele artikel

Veel Nederlandser aan de start bij WK Superbike op het TT Circuit Assen (25-27 april)

Geschreven op 16 april 2014. Veel Nederlandser aan de start bij WK Superbike op het TT Circuit Assen (25-27 april)

Er doen dit jaar in Assen in elke klasse die op het programma staan Nederlanders mee. Een aantal van hun is zelfs favoriet voor de overwinning. Op voorhand wordt er vooral veel verwacht van Michael van der Mark in de World Supersport en Wayne Tessels in de Superstock 600. Alle Nederlandse deelnemers gaven acte de préséance tijdens de persconferentie van het WK.

Lees het hele artikel

Opening Markthal en Olde Postkantoor met verrassing.

Geschreven op 15 april 2014. Opening Markthal en Olde Postkantoor met verrassing.

Dinsdagavond om 19.00 uur werd de officiële opening verricht onder toeziende ogen van genodigden, van het pronkstuk van Dedemsvaart namelijk de Markthal en grand café Olde Postkantoor. Het is een initiatief van Heering Vastgoed b.v om dit unieke gebouw toch een belangrijke functie in Dedemsvaart te geven.

Lees het hele artikel

Pitstopdag bij Ten Kate Nieuwleusen

Geschreven op 14 april 2014. Pitstopdag bij Ten Kate Nieuwleusen

Veel spektakel, en een kijkje in de keuken van W.K Superbike team.

Lees het hele artikel

KRIMSE REVUE in het KRONKELTHEATER

Geschreven op 14 april 2014. KRIMSE REVUE in het KRONKELTHEATER

"Wat????? Het zal je mar gebeur’n" Slagharen - Op vrijdag 2 mei treedt de KRIMSE REVUE op in het Kronkeltheater. Het gezelschap is al 33 jaar actief. Ze spelen en zingen sketches en liedjes die uit het leven gegrepen zijn en op een humorvolle wijze lekker aangedikt. Albert en Herman schrijven de teksten en de liedjes en deze staan garant voor een heerlijke avond ontspanning.

Lees het hele artikel

Nieuwe opzet AMBC cross kampioenschap 2014.

Geschreven op 14 april 2014. Nieuwe opzet AMBC cross kampioenschap 2014.

Nieuwe opzet AMBC cross kampioenschap 2014. De motorclub AMBC uit Staphorst staat op de drempel van een nieuw crossjaar. Een jaar met veel veranderingen. Zoals vorig jaar al bekend werd mogen de MX1 en MX2 categorie onder de huidige vergunning niet meer in wedstrijdvorm actief zijn op de crossbaan van de club genaamd ‘het wiede gat’. Nieuwe opzet AMBC cross kampioenschap 2014. De motorclub AMBC uit Staphorst staat op de drempel van een nieuw crossjaar. Een jaar met veel veranderingen. Zoals vorig jaar al bekend werd mogen de MX1 en MX2 categorie onder de huidige vergunning niet meer in wedstrijdvorm actief zijn op de crossbaan van de club genaamd ‘het wiede gat’. De motorclub AMBC uit Staphorst staat op de drempel van een nieuw crossjaar. Een jaar met veel veranderingen. Zoals vorig jaar al bekend werd mogen de MX1 en MX2 categorie onder de huidige vergunning niet meer in wedstrijdvorm actief zijn op de crossbaan van de club genaamd ‘het wiede gat’.

Lees het hele artikel

Slapen kan altijd nog’ – doe mee met Nonstop Present Hardenberg

Geschreven op 14 april 2014. Slapen kan altijd nog’ – doe mee met Nonstop Present Hardenberg

Word Nonstopper en daag jezelf uit om op 23 en 24 mei een dag én nacht niet te stoppen met jezelf te geven voor een ander. Help met de actie Nonstop Present 24 uur lang mensen met jouw inzet in je buurt.

Lees het hele artikel

Dedemsvaart pakt belangrijke winst in blessuretijd ( 1-0)

Geschreven op 14 april 2014. Dedemsvaart pakt belangrijke winst in blessuretijd ( 1-0)

Dedemsvaart heeft vanmiddag tegen De Tubanters goede zaken gedaan. Na de nederlaag van vorige week tegen Eilermark was het zaak om de punten in eigen huis te houden. Lang leek het duel op een 0-0 uit te lopen, maar in de 90e minuut dacht Reamon Knol daar anders over.

Lees het hele artikel

SCD’83 baalt na verlies tegen HFC Storica 0 – 3

Geschreven op 13 april 2014. SCD’83 baalt na verlies tegen HFC Storica 0 – 3

SCD’83 had het verlies tegen het bezoekende HFC Storica uit Zwolle met 0 - 3 geheel aan zichzelf te verwijten in een wedstrijd met twee totaal verschillende helften. Bij SCD’83 startte A-junior Mark van der Graaf (18) in de basis ondanks zijn prima spel had hij ook een vrolijker debuut gewild.

Lees het hele artikel

Uitleg Verkeersregelaars op school de Langewieke.

Geschreven op 13 april 2014. Uitleg Verkeersregelaars op school de Langewieke.

Op donderdag 10 april hebben de verkeersregelaars een presentatie gehouden bij de lagere school de Langewieke ,dit is zowel bij de leerlingen als bij de leraren goed overgekomen.

Lees het hele artikel

Kervin Bos debuteert met twee vierde plaatsen bij ONK Dutch Superbikes.

Geschreven op 13 april 2014. Kervin Bos debuteert met twee vierde plaatsen bij ONK Dutch Superbikes.

Kervin Bos debuteert met twee vierde plaatsen bij ONK Dutch Superbikes. Staphorster Winteb-coureur: “Solide basis, maar wel werk aan de winkel”.

Lees het hele artikel

Attractiepark Slagharen breidt uit in aanbod en beleving (Update)

Geschreven op 11 april 2014.

Sinds 4 april is het weer genieten geblazen op Vakantie- en Attractiepark Slagharen. Waar veel pretparken de prijzen voor de gelegenheid maar weer omhoog gooien, houdt Attractiepark Slagharen zich hiervan afzijdig. Het management van het park vindt het volgens persvoorlichter Claudius Wolff ’niet gepast om in tijden van crisis de entreeprijzen te verhogen.’ Wel benadrukt het management dat ze fors investeert in aanbod en beleving.

Lees het hele artikel

Start presenteert zich voor het nieuwe seizoen

Geschreven op 10 april 2014. Start presenteert zich voor het nieuwe seizoen

Woensdagavond presenteerde START Nieuwleusen zich weer aan haar sponsoren en andere motorliefhebbers. START gaat dit seizoen verder met racetalent Koen Meuffels, die zijn tweede seizoen in gaat bij het team uit Nieuwleusen.

Lees het hele artikel

Nominatie Fleur Bloemen Award 2014

Geschreven op 10 april 2014. Nominatie Fleur Bloemen Award 2014

De Fleur Bloemenstichting wil in 2014 weer de Fleur Bloemen Award toewijzen aan een persoon of instantie, die zich ’t afgelopen jaar meer dan verdienstelijk heeft gemaakt om op te treden tegen het pestgeweld. In de afgelopen maanden hebben bezoekers van de website www.fleurbloemenstichting.nl genomineerden voorgedragen voor deze Fleur Bloemen Award 2014.

Lees het hele artikel

Druk bezochte ledenvergadering DMC

Geschreven op 09 april 2014. Druk bezochte ledenvergadering DMC

Dinsdag 8 april jl. is de jaarlijkse voorjaarsvergadering DMC gehouden in de Baron. Rond de 50 leden waren present. Naast de financiële verantwoording over het afgelopen jaar, verslag kascontrole commissie werd ook de nieuwe structuur DMC/CMD nogmaals toegelicht.

Lees het hele artikel

Jim Groen terug in de grasbaanracerij

Geschreven op 09 april 2014. Jim Groen terug in de grasbaanracerij

Oud coureur Jim Groen is weer terug in de grasbaanracerij, nu niet als coureur maar als begeleider van het talent Dave Meijerink uit Schuinesloot. “Dit is het derde jaar dat ik bezig ben om met zijn vader te bouwen aan de carrière van Dave” geniet de ex-coureur “Het is een vechtlustige coureur die ook bekeken kan rijden, en daarmee kan je ver komen.

Lees het hele artikel

Piet Westerveld verzorgde avond Vrouwen van Nu.

Geschreven op 09 april 2014. Piet Westerveld verzorgde avond Vrouwen van Nu.

Eén keer per jaar is een wijk aan de beurt om de avond te verzorgen. Deze keer was dat de wijk van mevrouw Spoelder. Zij hadden de heer Piet Westerveld uit Hardenberg uitgenodigd en hij liet een audio-visuele productie zien. Samen met zijn vrouw reist hij de wereld over en maakt dan foto’s.

Lees het hele artikel

Aanjaagteam moet proberen leegstand tegen te gaan.

Geschreven op 08 april 2014. Aanjaagteam moet proberen leegstand tegen te gaan.

Aanjaagteam Detailhandel en Leegstand Centrum Dedemsvaart verbindt ondernemers in winkelgebied. Dedemsvaart krijgt een aanjaagteam Detailhandel en Leegstand. Dit team gaat in een zo vroeg mogelijk stadium inspelen op ontwikkelingen in het centrumgebied van Dedemsvaart en gaat winkels/concepten stimuleren zich in het centrum van Dedemsvaart te vestigen. Het aanjaagteam staat onder leiding onafhankelijke voorzitter Henk van Eck.

Lees het hele artikel

Eerste motorwegraces van start op TT circuit.

Geschreven op 07 april 2014. Eerste motorwegraces van start op TT circuit.

Zaterdag 5 april werd op het TT Circuit Assen het 2014 OW Cup seizoen geopend. Volle startvelden, mooi weer en spannende wedstrijden zorgden voor een geslaagde racedag op de Drentse heide. Voor Henry stond er vrijdag een training gepland op het TT-Circuit om zo goed voorbereid aan de start te komen voor de 1e wedstrijd van het seizoen. Danny moest deze trainen helaas noodgedwongen laten schieten aangezien hij andere verplichtingen had. Veelbelovend begon de dag niet, want de weersvoorspelling was niet geweldig voor de morgen wat ook bleek aangezien de baan nat was.

Lees het hele artikel

Honden en bazen in gevecht.

Geschreven op 06 april 2014. Honden en bazen in gevecht.

Na nu pas bekent is geworden heeft Dedemsvaarter R.K donderdag doodsangsten uit gestaan tijden zijn dagelijkse wandeling met zijn trouwe hond. In de Schuttevaer stond hij met zijn hond te wachten om over te steken, maar in eens kwam er vanuit het niets een niet aangelijnde pitbull lijkende hond op hen af.

Lees het hele artikel

Dedemsvaart Natuurlijk zoekt talent!

Geschreven op 06 april 2014. Dedemsvaart Natuurlijk zoekt talent!

Kun jij dansen, zingen, goochelen, acteren, gedichten schrijven, of iets anders wat zich leent voor een spetterend optreden, dan zijn wij op zoek naar jou! Met een nieuw, gratis festival op tweede Pinksterdag (9 juni a.s), zet stichting Hollands Talent de Kotermeerstal in Dedemsvaart in een warm lentezonnetje. Naast veel gezelligheid, entertainment, cultuur, sport en een brasserie, is er ook ruimte voor een grootse picknick met een podium, waar jij kan komen te staan. Dit podium is voor alle leeftijden!

Lees het hele artikel

Informatie over veiligheid door 15 standhouders

Geschreven op 06 april 2014.

Voor de veiligheidsmarkt die vrijdag 25 april 2014 van 14.00 tot 17.00 uur door de ANBO afdeling Avereest in de foyer van de Gashouder wordt georganiseerd, hebben zich 15 standhouders aangemeld.

Lees het hele artikel

Schoolvoetbal op De Boekweit

Geschreven op 06 april 2014. Schoolvoetbal op De Boekweit

Woensdag 9 april wordt op sportpark de Boekweit het schoolvoetbaltoernooi 2014 gespeeld. De organisatie is in handen van JVC Dedemsvaart. Om 13.30 uur beginnen de eerste wedstrijden. De winnende teams kunnen deelnemen aan de Regiofinales Schoolvoetbal welke op woensdag 14 mei worden gespeeld op de accommodatie van Wijhe ’92 in Wijhe.

Lees het hele artikel

LAATSTE COMPETITIEWEDSTRIJD UNIVE DAC HEREN

Geschreven op 06 april 2014. LAATSTE COMPETITIEWEDSTRIJD UNIVE DAC HEREN

Afgelopen zaterdag stond voor de heren van Univé DAC de laatste competitiewedstrijd op het programma. De tegenstander was het 3e herenteam van Landstede uit Zwolle. Deze tegenstander is inmiddels kampioen in de 3e divisie. Naast prestige stond er voor hen niet veel meer op het spel. Voor de Univé DAC heren waarschijnlijk ook niet.

Lees het hele artikel

Tigerstone bestraat de markt snel.

Geschreven op 06 april 2014. Tigerstone bestraat de markt snel.

Vele mensen keken afgelopen vrijdag hun ogen uit op de markt in Dedemsvaart. Waar vroeger vele stratenmakers op de knieën lagen om de stenen goed neer te leggen,kwam nu de Tigerstone naar de markt.

Lees het hele artikel

SCD’83 pakt een punt in en tegen Marienberg 1-1

Geschreven op 06 april 2014. SCD’83 pakt een punt in en tegen Marienberg 1-1

SCD’83 verzuimde in Marienberg tegen de plaatselijke trots de punten mee naar huis te nemen en bleef met een lichte teleurstelling steken op een puntverdeling. De ploeg uit Dedemsvaart was vooral in de eerste helft tegen het tegenvallend Marienberg de betere ploeg maar vergaten dit in een ruime marge uit te drukken.

Lees het hele artikel

Voorjaars/goedzooimarkt van Dedemkerk

Geschreven op 06 april 2014. Voorjaars/goedzooimarkt van Dedemkerk

Een ieder die nog bruikbare /hele huisraad,boeken ,kleinmeubel,speelgoed heeft kan dit nog bij ons inleveren vrijdag 11-4 van 19 tot 21u of zaterdag 19-4 van 9 tot 12u en vrijdagavond 25-4 van 19 tot 21u bij de van Dedem kerk aan de Hoofdvaart

Lees het hele artikel

Dames TTV Bos Bedden-Dedemsvaart onderuit

Geschreven op 06 april 2014. Dames TTV Bos Bedden-Dedemsvaart onderuit

De dames van tafeltennisvereniging Bos Bedden-Dedemsvaart zijn zaterdagavond onderuit gegaan bij US 2 in Amsterdam. In de hoofdstad werd een verlies geleden van 7-3. De wedstrijd begon uitstekend voor de Dedemsvaartses. Annemarie Zijnstra zette haar team op voorsprong door in vijf games het openingsduel te winnen. Daarna was het even gedaan met de pret, want nederlagen voor Amanda van Dijk en Chantal Knol en een opvallend snel verlies in het dubbelspel (Zijnstra en Van Dijk) bracht de thuisploeg op 3-1.

Lees het hele artikel

Regioteam treft Brazilianen van Cruzeiro Esporte Clube

Geschreven op 05 april 2014. Regioteam treft Brazilianen van Cruzeiro Esporte Clube

De organisatie van het Regioteam gemeente Hardenberg is er in geslaagd om Cruzeiro Esporte Clube onder 20 te contracteren. Op sportpark Moscou, thuishaven van de dit jaar jubilerende voetbalvereniging Bergentheim, speelt het Regioteam woensdagavond 4 juni aanstaande een wedstrijd tegen de Brazilianen. De aftrap is om 19.30 uur.

Lees het hele artikel

Clubhuis VV Avereest krijgt “de Thuishaven” als naam

Geschreven op 04 april 2014. Clubhuis VV Avereest krijgt “de Thuishaven” als naam

Vrijdagavond werd het vernieuwde clubhuis van VV Avereest geopend. Aangezien voorzitter Harm Bisschop was verhinderd sprak Robert Jan Hummel de belangstellenden toe. Hummel ging even terug naar de oprichtingsjaar 1993. Op 20 april van dat jaar werd de VV Avereest opgericht.

Lees het hele artikel

Uitnodiging In plaats van een persoonlijke uitnodiging !

Geschreven op 04 april 2014. Uitnodiging In plaats van een persoonlijke uitnodiging !

Algemene Ledenvergadering van de vereniging “Plaatselijk Belang Dedemsvaart en Omgeving” d.d. Donderdag 17 april 2014 om 20.00 uur in De Baron, Julianastraat 54 te Dedemsvaart. Alle leden zijn van harte welkom op deze vergadering.

Lees het hele artikel

Eerste ONK motorrace biedt spanning en spektakel

Geschreven op 04 april 2014. Eerste ONK motorrace biedt spanning en spektakel

Races gratis voor publiek Gratis naar de motorraces op het TT Circuit en de Nederlandse toppers in actie zien? Dat kan op zaterdag 12 april. Tribunes en paddock zijn die dag vrij toegankelijk tijdens de eerste races om het Open Nederlands Kampioenschap (ONK). Bezoekers krijgen mooie klassen voorgeschoteld, waarbij de meest in het oog springende de Dutch Superbike en Dutch Supersport zijn. Deze twee zware klassen komen op zaterdagmiddag tijdens de races maar liefst tweemaal in de baan.

Lees het hele artikel

Grote Rekendag op “De Langewieke”

Geschreven op 02 april 2014. Grote Rekendag op “De Langewieke”

Woensdag 2 april hebben alle lessen op De Langewieke in het teken gestaan van het rekenonderwijs. Het was weer “De Grote Rekendag”. Dit jaar was het thema ”Grafieken en verbanden”. De leerlingen hebben gaandeweg de dag vele gegevens verzameld en deze in grafieken en tabellen en laten zien.

Lees het hele artikel

Generale concert S(w)ingtime.

Geschreven op 01 april 2014. Generale concert S(w)ingtime.

Dinsdagavond was het de generale in MFC de Baron van het zangkoor S(w)ingtime waar ze aanstaande vrijdag en zaterdag twee optredens verzorgen. Alles staat onder leiding van Luko Hans. De muzikale begeleiding is in handen van Memory Lane, maar ook Dance Center Drenthzal in het programma niet ontbreken.

Lees het hele artikel
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring