Hoogeveen (zon) ook winnaar kwartfinale P.W.Z. in Dedemsvaart.

Hoogeveen (zon) ook winnaar kwartfinale P.W.Z. in Dedemsvaart.

Hoogeveen(zon) was woensdagavond in sporthal de Citadel in Dedemsvaart door geen tegenstander te stuiten. Met overmacht wisten ze alle tegenstanders op de knieën te krijgen.

Als eerst moest OZC uit Ommen met een 3-1 nederlaag het veld verlaten. De tweede tegenstander voor Hoogeveen was Voorw. Westerhaar. Ook zij weren op een 4-1 nederlaag getrakteerd. Inmiddels had EMMS uit Slagharen via een 2-2 gelijkspel tegen Bruchterveld, en een 5-1 overwinning op Voorw. Westerhaar al laten weten dat zij niet van plan waren als figurant  op te treden. In de derde wedstrijd van de ploeg uit Slagharen was het toch wel spannend, OZC wist lang bij te blijven, maar moesten uiteindelijk toch met 2-0 buigen.

Met 7 punten wist EMMS al bijna zeker dat ze zich voor de halve finale geplaatst had. Maar Hoogeveen lag op de loer met 1 wedstrijd minder gespeeld en 6 punten. Dus wist EMMS om  eerst  te willen worden men in de laatste wedstrijd tegen Hoogeveen wel moest winnen. In het begin leek het er op dat EMMS terdege tegenstand kon bieden, maar na de 1-0 voor Hoogeveen liep men toch uit naar 3-0, wat ook de eindstand was. Door de overige uitslagen was het al zeker dat Hoogeveen als eerste in de groep door ging en EMMS als tweede.

Voor de Dedemsvaartse teams is het doek zo goed als zeker gevallen. Er zou nog een hele kliene kans wezen dat SCD’83 door loting nog  door gaat, maar die kans is minnimaal.

De volgende teams komen 2 januari in sporthal de Citadel in Dedemsvaart spelen. En dat belooft smullen te worden. Dat mag je niet missen.

Voor alle info kijk op: http://www.protosweering.nl

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring