Finalisten bekent voor Masters toernooi biljartcentrum De Corner.

Finalisten bekent voor Masters toernooi biljartcentrum De Corner.

Onder de naam “OPEN JACKPOT DE VOART KAMPIOENSCHAP” werden afgelopen weken de Masters driebanden-klein Oost Nederland in  biljartcentrum Brasserie  de Corner afgewerkt. In februari hebben Brasserie de Corner en BV Padberg zich aangesloten bij de organisatie van de Masters driebanden klein Oost Nederland. Het Open Jackpot de Voart Kampioenschap zoals we dit kampioenschap in Dedemsvaart hebben genoemd vind plaats in het biljartcentrum van Brasserie de Corner. In de afgelopen twee weken zijn er acht voorronden gehouden voor het masters toernooi driebanden -klein. Met een deelnemersveld van  78 personen mogen we als organisatie heel tevreden zijn aldus Ben Hemmes en Nynke de Hoog. Iedere speler heeft een aantal te caramboles die hij moet behalen over 30 beurten, hij speelt echter door totdat de 30 beurten zijn behaald. iedere speler speelt twee wedstrijden in de voorronden.

Voorbeeld: speler moet 8 caramboles maken en maakt er 8 in de eerste wedstrijd en in de tweede wedstrijd ook dan heeft hij dus 16 caramboles in 60 beurten gehaald hij haalt dan dus 100%, maakt hij er in de eerste 9 en in de tweede 8 speelt hij dus boven de 100% op deze manier vind er dus een ranking plaats. Het bijzondere aan dit spelsysteem is dat ook de mindere biljarters net zoveel kans hebben dan de topbiljarters.

Zaterdag 7 oktober vond de laatste voorronde plaats en werd er duidelijk wie zich heeft geplaatst voor de finale die gehouden wordt op zaterdag 14 oktober in biljartcentrum de Corner aanvang 10:00 en zondag 15 oktober aanvang 10:00. Deze wedstrijden zijn vrij toegankelijk om ze te bekijken. En zijn zeker de moeite waard.

Geplaatst voor de finale hebben zich:

A Ranking

Gert Jan Hulst uit Balkbrug

Kasper Sturre uit Bargeroosterveld

Alaa Ali uit Niederlangen (duitsl)

Aad van Velzen uit Esche (duitsl)

Geert Grevink uit Emmercompascuum

Klaas Bakker uit Coevorden

Jordi de Kruiff uit Apeldoorn

Gert van Middendorp uit Balkbrug

B Ranking

 1. Pauline Gerritsen uit Almelo

 2. Jan Verstaaten uit Vroomshoop

 3. Henk de Weerd uit Hoogeveen

 4. Johan Hutten uit Hardenberg

 5. Toni Hendriks uit Coevorden

 6. Harno Koster uit Hoogeveen

 7. Gean Klomp uit Almelo

 8. Hendrik Jan Veltman uit Vroomshoop

Finalisten bekent voor Masters toernooi biljartcentrum De Corner.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden.