Wedstrijdverslagen volleybalverening Pol Kraanbedrijf DAC

Wedstrijdverslagen volleybalverening Pol Kraanbedrijf DAC

DAC DAMES NAAR DERDE RONDE BEKER

Easteren/Friesland – Het eerste damesteam van volleybalverening Pol Kraanbedrijf DAC heeft voor een stunt gezorgd door de derde wedstrijd in de bekerronde een 2-3 winst op het eerste damesteam van CoVos/Easteren dat in de derde divisie speelt. De thuisploeg had een goede start door een winst van de eerste set (25-21) en tweede set (25-18). De Friese dames konden in de derde en vierde set hun spelniveau niet volhouden en verloren met twee maal 23-25 zodat een barrage de eindstand zou bepalen. Vanaf de eerste opslag heersten de Dedemsvaartse dames met uiteindelijk een 10-15 winst, In de tussenronde spelen de POL/DAC tegen het eerste damesteam van VC Grijpstra, Dat op donderdag 14 december in sporthal de Citadel met de aanvangstijd om 19.30 uur.

DAC DAMES NAAR VERLIES TEGEN SUDOSA/DESTO/ASSEN D4

Dedemsvaart – Het eerste damesteam van Pol Kraanbedrijf DAC heeft voor eigen publiek een de wedstrijd tegen het vierde damesteam van Sudosa/Desto/Assen met 1-3 verloren. Het Asser team is een opleidingsteam met speelsters vanaf 14 en 16 jaar. De eerste set ging met 21-25 winst naar de Drentse dames. Een nipte (25-23) winst voor de thuisploeg en daarna de derde set met (19-25) verloor. In de vierde set verloren de POL/DAC het duel via drie series van punten van 10-7 naar 10-12, van 12 naar 17 en na 15-19 naar 15-25 setwinst. Een terechte overwinning van de Sudosa/Desto dames met als troostprijs één competitepunt.

VIJFPUNTER VOOR HEREN DAC

Dedemsvaart – Het eerste herenteam van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC won in het thuishonk sporthal de Citadel de wedstrijd tegen het derde herenteam van Voorsterslag/VC Zwolle. De Blauwvingers waren maakten het de Dedemsvaartse heren niet gemakkelijk. Drie set’s boven de twintig punten via 26-19, 26-24, 25-23 en winst in de vierde set met 25-15 waren genoeg voor de thuisploeg om de vijf competitiepunten in het restaurant van de Citadel te vieren met bierflessen te rommelen op de tafels. Het tweede POL/DAC herenteam won met 4-0 van HeVoc ‘89/Heerenveen en staan nu als eerste in de promotieklasse met ruim verschil op de concurrentie op de eerste plaats

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring