Wijzigingen in afvalinzameling gemeente Hardenberg

Wijzigingen in afvalinzameling gemeente Hardenberg

De gemeenteraad van Hardenberg heeft in september een besluit genomen over de manier waarop huishoudelijk afval wordt ingezameld. Voor de inzameling van plastic verpakkingen, metalen en drankenkartons krijgen huishoudens een container die 4-wekelijks wordt geleegd. Afgelopen weken hebben ze de containers op diverse andere plaatsen in de gemeente Hardenberg afgeleverd. Vanaf nu kan men de pmd dus in de container op de juiste dag aanbieden.

Hoogbouw

Ook bewoners van hoogbouwwoningen krijgen de mogelijkheid pmd-afval gescheiden aan te bieden. Hoe dat opgelost gaat worden zal door de ROVA ter plaatse bekeken worden. Zijn er nog gebouwen waar dit nog niet in kaart is gebracht neem dan contact op met dhr. Schepers van de gemeente Hardenberg. Zolang er nog geen oplossing is kan men de zakken nog gewoon op de juiste dag aan de weg zetten.

Restafval

De inzameling van restafval blijft ongewijzigd: restafval wordt 4-wekelijks ingezameld. De mogelijkheid om groente-, fruit- en tuinafval in het buitengebied op basis van vrijwilligheid in te zamelen wordt nog nader onderzocht. Lees meer over de wijzigingen in de afvalinzameling.

Klik op volgende link: https://www.hardenberg.nl/inwoners/wonen/afvalinzameling.html

Wijzigingen in afvalinzameling gemeente Hardenberg
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring