Tegenslag voor Niek Meijerink tijdens jeugd en nationale wedstrijden MAC van Dedem.

Tegenslag voor Niek Meijerink tijdens jeugd en nationale wedstrijden MAC van Dedem.

Racing Team Meijerink uit De Krim bestaat uit #5 Sanne, #95 Niek en #19 Leon waren met hun drieën sterk vertegenwoordigd in Balkbrug.                                                

De kop is er af,de eerste grasbaanwedstrijd na de lange winterstop. En de eerste was ook gelijk de (bijna) thuiswedstrijd in Balkbrug. Niek had er al gereden hij mocht namelijk  als clubrijder van de MAC van Dedem bij de internationale grasbaanraces op 2e paasdag op zijn 125cc special tijdens de rijdersvoorstelling een ronde meerijden. Dit kon bijna niet doorgaan omdat op zaterdagavond het blok helemaal aan barrels liep. Maar gelukkig lag er nog een reserveblok in het magazijn en die werd er in het weekend snel door Stefan ondergezet zodat het 2e paasdag allemaal goed kwam en hij samen met neef Dave de voorstellings ronde mee mocht rijden. 

Zaterdag 7 april, tijdens de jeugdwedstrijden startte Sanne in de 50cc, Sanne nam deel aan deze wedstrijd op contractbasis en de contractvoorwaarden werden haar dan ook voorafgaand aan de wedstrijd uitgereikt.(2 bakken snoep).Sanne reed een goede wedstrijd op de grote baan maar werd toch in alle series de rode lantaarndrager. Niek zou een dubbel programma rijden maar in de training liep de 125 special weer kapot en startte hij alleen in de 65cc. Hierin behaalde hij in zijn hele spannende series,1 overwinning en 2 tweede plaatsen wat hem totaal op een 2e plaats bracht. Leon startte in de 125cc jeugd. Hij moest nog erg wennen hij was steeds goed weg bij de start maar liet het in de bochten iets lopen. Hij kon toch elke serie weer de aansluiting vinden. Hij werd in dit ijzersterke veld  10e. Onder een heerlijk zonnetje en 20 graden werd het programma afgewerkt en keerden we tevreden terug naar De Krim. Nu alles weer klaarmaken voor 14 april dan rijden we in Vries.

Foto’s zijn gemaakt door Sietse Punter en Henk Mannes.

Tegenslag voor Niek Meijerink tijdens jeugd en nationale wedstrijden MAC van Dedem.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring