Niek Meijerink doet goede zaken tijdens Onk grasbaan in Vries.

Niek Meijerink doet goede zaken tijdens Onk grasbaan in Vries.

Mac van Dedem (st)rijder Niek Meijerink heeft zaterdag 14-4-2018 tijdens de 2e ONK wedstrijd goede zaken gedaan. Na zijn 2e plaats vorige week tijdens de thuiswedstrijd in Balkbrug mocht hij vandaag in Vries een treetje hoger op het podium. De eerste en tweede serie moest Niek de winst nog net laten aan Jelmer de Boer. In de laatste heat moest het dus gebeuren en Niek kennende zal hij 120% geven maar helaas bleef Jelmer bij de start staan en kreeg Niek de overwinning vrij makkelijk in handen.

Leon reed vandaag in de 125 jeugd en kon zijn ritme nog niet helemaal vinden net als vorige week gingen de starts perfect maar in de bochten liet hij teveel liggen. Helaas een 8e plaats vandaag. De wedstrijd die overschaduwd werd door een zware valpartij in de 125cc jeugdklasse waar een rijder werd overreden door een collegarijder die hem niet meer kon ontwijken. Een traumaheli en 2 ambulances kwamen ter plaatse en de jongen werd met zware verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Morgen (15 april) komt Niek weer in de baan dan op de 125cc special. Hopen dat hij niet weer stuk loopt en hij alle series uit kan rijden.Ook grote neef Dave #63 komt in actie, hij rijdt zijn eerste Onk wedstrijd van het seizoen in de specials senioren.

 Foto’s Bron

Niek Meijerink doet goede zaken tijdens Onk grasbaan in Vries.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring