Politiekids leggen examen af.

Politiekids leggen examen af.

Politiekids leggen examen af.

De Politiekids Dedemsvaart gaan woensdag 30 juni examen doen. Sinds de beëdiging door burgemeester Snijders op woensdag 17 januari zijn de kinderen begonnen met de opleiding tot Politiekid. Tijdens de opleiding die nu in de afrondende fase is hebben de kinderen al veel geleerd over hoe het is om bij de Politie te werken. Zo werd er bijvoorbeeld gewerkt aan een betere conditie, hun mentale en fysieke weerbaarheid en leerden ze samenwerken in een team. Al deze dingen die ze hebben geleerd gaan ze ook tijdens het examen inzetten om het succesvol af te sluiten. Vorige week hebben ze al een oefenexamen afgelegd en hebben ze laten zien er helemaal klaar voor te zijn.

Examen

Het examen vindt plaats in en rond jongerencentrum ChillOut! en De Baron aan de Julianastraat 54. De eerste groep, groep Alfa, begint om 13:30 en is bezig tot 15:00. Groep Bravo start om 15:30 en is bezig tot 17:00.

Meer informatie
Politiekids is een samenwerking tussen de politie, gemeente Hardenberg, De Stuw, De Kern en The Training Club. Meer informatie staat op facebook.com/politiekidsdedemsvaart of neem contact op met Ruben Drost van De Stuw via r.drost@destuw.nl of 06-33703749.

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring