Vlogworkshops van start in Hardenberg en Dedemsvaart.

Vlogworkshops van start in Hardenberg en Dedemsvaart.

Vlogworkshops van start in Hardenberg en Dedemsvaart.

Jongerenwerk De Stuw organiseert vlogworkshops voor jongeren vanaf 12 jaar. Deze workshops bestaan uit drie avonden. De cursus vloggen wordt gegeven door Rianne Seton van de Vlogclub uit Zwolle. Tijdens de workshops leren de jongeren de fijne kneepjes van het vak met betrekking tot vloggen en brengen het ook gelijk in praktijk. Een vlog is een blog, maar dan in videovorm en YouTube staat er vol mee. Bekende vloggers zijn bijvoorbeeld Enzo Knol en StukTV met ieders miljoenen views op hun naam.

Online platform

De workshops zijn voor het jongerenwerk van De Stuw een onderdeel van een nieuw project waarbij ze een online platform gaan opzetten, voor- en door jongeren. Hiervoor zoeken we een aantal enthousiaste jongeren die plaats willen nemen in een redactie in Hardenberg of Dedemsvaart. De bedoeling is dat de jongeren gaan vloggen over datgene wat ze bezig houdt en over wat er te beleven is in de gemeente Hardenberg. Denk aan teenage-party’s of sportevents. Daarnaast gaan de jongerenwerkers zelf ook vloggen over de dingen waar ze in hun werk mee bezig zijn en wat ze belangrijk vinden om jongeren over te vertellen.

De vlogworkhops vinden plaats op dinsdag 18 en 25 september en 2 oktober in jongerencentrum ChillOut! in Dedemsvaart en op donderdag 20 en 27 september en 4 oktober bij De Stuw in Hardenberg en starten om 19:00 tot 21:00.

Opgeven

Dus lijkt het jou tof om deel te nemen aan de workshops en/of plaats te nemen in een redactie? Neem dan contact op met jongerenwerker Ruben via 06-33703749 of r.drost@destuw.nl. . Deelname is gratis, maar er is beperkt plek dus schrijf je snel in voor 14 september! De vlogworkshops worden georganiseerd door het jongerenwerk van De Stuw in samenwerking met Cultuurkoepel Vechtdal en de gemeente Hardenberg.

Vlogworkshops van start in Hardenberg en Dedemsvaart.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring