Wedstrijd verslagen volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC.

Wedstrijd verslagen volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC.

DAMES DAC TEGEN O.S.R/ODOORN TEN ONDER

Dedemsvaart – Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC  speelde zaterdagmiddag tegen het eerste damesteam van Odoorn. Een Drents damesteam dat al jaren in de promotieklasse speelt. Nooit bij de top, nooit in de gevarenzone. De Dedemsvaartse dames wonnen de eerste set met 26-24 en kwamen in de tweede, derde en vierde set in een diepe dip en verloren via 21-25, 14-25 en 15-25 het duel.

Dinsdagavond 23 oktober spelen de Dedemsvaartse dames in de bekerstrijd om 20.30 uur (sporthal de Citadel) tegen het eerste damesteam van Kangeroe/Hardenberg.

DAC HEREN 1 WINNEN THUISDUEL MET 3-2

Dedemsvaart -  Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde afgelopen zaterdagmiddag in eigen hal tegen het eerste herenteam van Piri Piri,/Veracles/Groningen. Veracles behoort bij de vele sterke en oude volleybal verenigen van Groningen. Zij waren zaterdagmiddag de tegenstander van de Dedemsvaartse heren in sporthal de Citadel. Een goede start in de eerste en tweede set (25-21 en 25-20) voor de POL/DAC heren op weg naar een winnende derde set. De Groninger heren kwamen sterk terug met winst van de derde en vierde set (19-25 en19-25) en werd de beslissende vijfde set een prooi (15-8) voor de Dedemsvaartse heren. Commentaar van de Pol/DAC heren: ’Een zwaar bevochten wedstrijd leverde ons twee setpunten op maar met een dip in de derde en vierde set heeft de winst van vijfde set leverde ons drie wedstrijdpunten op’.

Een uitgestelde wedstrijd tegen Impala/Leek werd een 24-26, 25-20, 25-14, 18-25 en 15-10 winst voor de thuisploeg

 

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring