Zesde editie van de Off the road rit in Balkbrug, zaterdag 17 november

Zesde editie van de Off the road rit in Balkbrug, zaterdag 17 november

Ook dit jaar organiseert de MAC van Dedem voor het zesde jaar op rij de Off the road rit in Balkbrug. Op zaterdag 17 november start de ruim veertig kilometer lange Off the road rit om 09:30 uur vanaf het terrein aan de Molenweg in Balkbrug. Bij mooi weer kan de route zelfs uitlopen tot zo’n 55 kilometer. Na de successen van de voorgaande edities met zo’n 700 á 800 deelnemers beloofd het dit jaar weer een mooi spektakel te worden. De locatie van de start en finish, het terrein aan de Molenweg is een uitgelezen plek om op zaterdag de 17de gezellig samen een drankje te doen, een kop soep te nuttigen en natuurlijk de motoren te bekijken. Voor de MAC van Dedem een bekende locatie, want op dit terrein vindt ook de jaarlijkse Int. Jacobs Groep Grasbaanraces plaats tijdens de Pasen.

De MAC van Dedem organiseert de Off the Road rit onder toezicht van de MON, evenals vorig jaar toen de overstap van de KNMV naar de MON is genomen. Onderweg zullen de deelnemers ondervinden dat de route hier en daar iets gewijzigd waardoor er meer diversiteit is het parcours zit. Maar natuurlijk mag “De Brug” niet ontbreken. De mannen organisatoren hebben er met medewerking van de diverse landeigenaren, c.q. gebruikers weer en hele mooie route van gemaakt! Tijdens de ruim veertig kilometer lange route rond Balkbrug en omgeving kunt u de rijders ook mooie capriolen uit zien halen.

Individueel starten de motoren vanaf 9.30 uur tot 13.30 uur, waarna de quads om 10.00 uur mogen starten vanaf het start-/finishterrein aan de Molenweg. Om mee te mogen doen aan de off the road rit is een OTR (dag-)licentie en inschrijving verplicht. De formulieren zijn vooraf online te downloaden, waarna de inschrijving zelf op de 17de plaatsvindt voorafgaande aan de rit. Meer informatie hierover vindt u op de website van de MAC van Dedem www.macvandedem.nl.

Uiteraard zorgt de organisatie op het terrein aan de Molenweg ook voor de nodige catering voor zowel de rijders als de toeschouwers. Houd de Facebookpagina van de Off the road rit in de gaten voor het laatste nieuws.

Zesde editie van de Off the road rit in Balkbrug, zaterdag 17 november
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring