Avond4daagse Dedemsvaart 2019 laatste keer?

Avond4daagse Dedemsvaart 2019 laatste keer?

Dat wil toch niemand??? Toch is het voor de bestuursleden Marjan, Diana, Nathanja, Rudi en Henry wel het geval. Inmiddels is het bestuur al geruime tijd op zoek naar opvolgers, en hebben we tot nu toe één nieuw bestuurslid geworven, te weten Robert Kramer. Marjan is inmiddels geen bestuurslid meer, maar ondersteunt de stichting nog wel in de routecommissie.
In 2019 bestaat Stichting Dedemsvaart Loopt alweer vijf jaar. In die vijf jaar is de Avond4daagse een groots evenement geworden waaraan alle (basis) schoolgaande kinderen uit Dedemsvaart deel willen nemen. Bovendien doen inmiddels ook leerlingen van OBS De Klimtoren uit Drogteropslagen en sinds dit jaar ook leerlingen van CNS Ommerkanaal mee met dit gezellige vierdaagse evenement. Maar ook de dames van Carinova, bewoners van de Van Dedem Marke en vele anderen maken mooie wandelingen tijdens dit evenement. Het is altijd weer prachtig om al die blije gezichten te zien tijdens en na de Avond4daagse!
De stichting heeft een goede basis neergezet en is ook financieel goed gezond. Tevens is er een mooi bestand van zo’n 20 vrijwilligers die het bestuur helpen met de uitvoering van de evenementen. Ook online is de stichting via de eigen website, Facebook en Twitter te vinden en wordt daar goed gevolgd. De bestuursleden vinden dat het in 2019 tijd is geworden voor nieuwe inbreng en uitvoering door een nieuw bestuur en geven graag het stokje door aan fris bloed!
In de afgelopen vijf jaar heeft Stichting Dedemsvaart Loopt niet alleen de Avond4daagse nieuw leven ingeblazen, maar is zij ook de Voorjaars- en NajaarsLoop gaan organiseren voor andere wandelaars in en om Dedemsvaart. Deelnemers aan deze wandeltochten komen al vanuit alle hoeken van noord- en oost Nederland.
Met dit bericht willen we nogmaals een serieuze en dringende oproep doen aan iedereen die de Avond4daagse, maar ook de andere evenementen, een warm hart toe draagt en zijn of haar steentje kan en wil bijdragen door een bestuursfunctie op zich te nemen.
Wil je meer informatie over tijdsbesteding of het bijwonen van een vergadering, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met voorzitter Henry Duinkerken via info@dedemsvaartloopt.nl We rekenen op jou als inwoner van Dedemsvaart en omgeving.
Komen er geen nieuwe bestuursleden, dan houdt dat helaas echt het einde van een tijdperk (49 jaar) Avond4daagse in Dedemsvaart in!

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring