SV Dedemsvaart stelt teleur, 1-5

SV Dedemsvaart stelt teleur, 1-5

Na de kansloze 5-0 nederlaag vorige week in Beilen, volgde op eigen veld opnieuw een ruime en pijnlijke nederlaag voor SV Dedemsvaart. Na een 1-3 ruststand werd het 1-5 tegen Rolder Boys. De tegenstander was duidelijk een maatje te groot. Na vier minuten was het duel op de Boekweit eigenlijk beslist. In de 2e minuut had doelman Rob Bennink al het nakijken. Jasper Kroon tekende voor de 0-1. Niet veel later moest Bennink de bal uit het net halen waar Danny Hingstman hem kort daarvoor had ingeschoten, 0-2. In de negende minuut ontsnapte Dedemsvaart aan nog een tegentreffer toen een aanval via de linker flank door Rolder Boys werd afgerond met een schot op de paal. Na een klein kwartiertje kon de eerste serieuze doelpoging van Dedemsvaart worden genoteerd. Een lange bal viel over de verdediging van Rolder Boys voor de voeten van Danny Kuiper, maar die zag zijn inzet gestuit door doelman Michel Bakker.

Kardag

Mede door onzorgvuldigheden in het eigen spel, kregen de oranjehemden nauwelijks vat op het spel van de gasten die regelmatig dreigend voor doelman Bennink verschenen. Na een klein half uur was er een kansje voor Özhan Kardag en niet veel later werd een aanval van Dedemsvaart afgesloten met een doelpoging van Kuiper. Die poging werd onschadelijk gemaakt door doelman Bakker. Negen minuten voor rust zorgde Kardag voor de aansluitingstreffer. Binnen de zestien draaide hij goed van zijn tegenstanders weg en schoot beheerst binnen, 1-2. Dat gaf de Dedemsvaartse supporters hoop, maar die hoop werd vanaf de aftrap de grond in geboord. Opnieuw ging het mis in de Dedemsvaartse defensie waarna Niels Stoffers de ruststand op 1-3 bracht.

Rood

Een snelle Dedemsvaartse treffer had het nog leuk kunnen maken voor de Dedemsvaartse aanhang, maar die treffer viel niet. Er waren wel kansjes, maar in het team van SV Dedemsvaart ontbrak het vernuft gewoon. Twintig minuten na rust kreeg aanvoerder Reamon Knol zijn tweede gele kaart van scheidsrechter Jeffrey Lubberts en moest Dedemsvaart met tien man verder. Dat werd een kansloze missie. Met een fraaie goal bracht Siemen Krikke de stand in de 71e minuut op 1-4 en twee minuten later strooide Danny Hingstman nog wat zout in de wonden met zijn tweede goal van de middag, 1-5.

Volgende week komt Valthermond naar de Boekweit. In Valthermond werd het zaterdagavond 3 november 4-1 voor de thuisploeg.

Foto's en tekst Bron

SV Dedemsvaart stelt teleur, 1-5
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring