Hoofdvaart-West opnieuw in het zonnetje.

Hoofdvaart-West opnieuw in het zonnetje.


Na het grote succes van 2018 organiseert buurtvereniging Hoofdvaart-West uit Dedemsvaart opnieuw voor alle kinderen van haar leden van 3 t/m 16 jaar een leuke activiteit. Er zal een zonnebloem wedstrijd worden gehouden, waarbij het de bedoeling is om in wedstrijd element de hoogste zonnebloem te kweken.
Voor alle deelnemers heeft het bestuur gratis een aantal zonnebloem zaden beschikbaar. 
Gedurende het groeiseizoen zullen er verschillende update's worden gehouden over de stand van zaken. Dat dit een leuk effect heeft binnen de buurt heeft de wedstrijd van 2018 wel bewezen. Aandachtig houd men via de speciale facebook pagina de vorderingen binnen de buurt in de gaten. Op een moment wat vlak van te voren pas bekend wordt gemaakt worden alle deelnemers benaderd, en bepalen ze zelf welke bloem meedoet voor de wedstrijd en dus wordt opgemeten. Dat de zonnebloemen het goed doen binnen Hoofdvaart-West bleek wel uit de uiteindelijke hoogte van de winnaar van vorig jaar. 
Het was Tygo Hutten die een bloem met een hoogte van 433 cm wist te kweken. De uiteindelijke winnaars onder de deelnemers zullen mooie prijzen kunnen verdienen.
De zaden kunnen vrijdag 10 mei aanstaande tussen 18:30 en 19:30 uur gehaald worden bij, vd Graaf De Molen, aan de Hoofdvaart.
Voor diegene binnen de buurt van de buurtvereniging wie nog geen lid is, is er tevens de mogelijkheid zich gelijktijdig in te schrijven. 
Op deze manier zetten de buurtbewoners Hoofdvaart-West ook in 2019 in het zonnetje !
 

Hoofdvaart-West opnieuw in het zonnetje.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring