Eerste Koggel Balkbrug Run in plaats van de Beverwijkloop.

Eerste Koggel Balkbrug Run in plaats van de Beverwijkloop.

Op 26 mei aanstaande is de eerste Koggel Balkbrug Run. Een hardloopevenement voor jong en oud. Afstanden voor de kinderen zijn 600 en 1300 meter. Voor de jeugd en volwassenen 5 of 10 km parcours. Het bestuur van de Stichting Duursport Promotie Balkbrug heeft na 23 jaar de Beverwijkloop in Balkbrug, nu een ander bestuur met een vernieuwd en verhard parcours. Van dorpse straat, tussen de landerijen, langs het mooie Ommerschans-gebied, langs Rijksinrichting Veldzicht en weer terug naar het dorp. Evenement locatie, Acacialaan Balkbrug, start kidsrun  13.50 uur, de 5 km en de 10 km rond 15.10 uur.

Met officiële tijdsregistratie, een verzorgt horecaterras, muziek en entertainment hopen we de hardloopsport in Balkbrug hoog te houden. Een deel van de opbrengst gaat naar het Social Run team van Balkbrug, zij lopen dit jaar mee met de grote organisatie van de Social Run.

Lijkt het jou leuk om deze eerste editie te voelen en te lopen!? Geef je op of schrijf op de dag zelf in (ruim van te voren), volg ons op social media of kijk voor informatie op onze website www.koggelbalkbrugrun.nl

Foto's en tekst bron.

Eerste Koggel Balkbrug Run in plaats van de Beverwijkloop.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring