Wil je ook iets voor een ander betekenen? Word vrijwilliger!

Wil je ook iets voor een ander betekenen? Word vrijwilliger!

Wil je iets voor een ander betekenen? Word vrijwilliger! Het leuke van vrijwilligerswerk is dat je even iets heel anders doet dan in je dagelijks leven. Dé kans om je vaardigheden te ontplooien en nieuwe talenten te ontdekken. Daarbij is het ook gewoon leuk om samen met anderen iets te ondernemen en nieuwe mensen te ontmoeten. Het Servicepunt Vrijwilligerswerk van De Stuw in Dedemsvaart brengt vraag en antwoord bij elkaar.  Wil jij iets voor een ander betekenen of kun je zelf wel een steuntje in de rug gebruiken? De Stuw gelooft in een samenleving waarin mensen omzien naar elkaar en waar nodig elkaar ondersteunen.

Servicepunt Vrijwilligerswerk
Het Servicepunt Vrijwilligerswerk van De Stuw brengt vraag en antwoord bij elkaar. We zijn steeds op zoek naar de perfecte match tussen vrijwilligers, organisaties en mensen onderling. Daarbij kijken we naar wat mensen voor elkaar kunnen betekenen. Denk daarbij aan praktische ondersteuning zoals het uitvoeren van tuinklussen, boodschappen doen of vervoer, maar het kan ook om gezelschap gaan.

Vrijwilligerswerk Dedemsvaart
Vrijwilligersbemiddelaars Ali Coppens en Marinus Althof zijn elke woensdag van 10.00 tot 13.00 uur bij het Servicepunt Vrijwilligerswerk in De Baron in Dedemsvaart. Ali en Marinus bemiddelen tussen vrijwilligers, organisaties en mensen onderling.

Wil je graag iets voor een ander betekenen of kun je of jouw organisatie wel een helpende hand gebruiken? Kom gerust op woensdag bij ons langs of neem contact met ons op.

Telefoon nr.: 0625211838 (op woensdag tussen 10:00 en 13:00)

E-mail adres:

A.coppens@destuw.nl

M.althof@destuw.nl

www.destuw.nl/vrijwilligerswerk

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring