Sponsordag Ernst Dubbink EVENO racing in Assen.

Sponsordag  Ernst Dubbink EVENO racing in Assen.

Aanstaande zondag vind onze jaarlijkse sponsordag plaats welke wij samen met het Ernst Dubbink racingteam organiseren. Dit vind plaatst tijdens het Alpe Adria kampioenschap op het TT circuit in Assen. Alle sponsoren hebben hier ook per post al bericht over gehad als het goed is. Maar er rijd dus een bus vanuit Daarle via Gramsbergen richting het TT circuit. Zondag beloofd het mooi weer te worden dus we hopen op een grote opkomst. De bus vertrekt om 10:45 vanaf café Heijink in Ane dus qua tijd valt dit ook nog mee….Maar wil je nog mee met de bus geef je dan nog snel op, ook als je met eigen vervoer komt horen wij het graag. Dit ivm de inkopen voor deze dag.

Kosten voor deze dag zijn (afhankelijk van de opgave)

Niet leden: € 30.- 

Leden / sponsoren € 20.-

Wilt u zich opgeven voor deze dag en/of de bus dan kunt u zich opgeven bij Evert Noteboom: evert@a3products.nl  of 06-53424824. Graag z.s.m. opgeven ivm de inkopen voor deze dag.

Het tijdschema voor deze dag is in de bijlage bijgesloten, zie voor verdere info de poster of onderstaande link: http://www.eveno-racing.nl/nieuws/sponsordag-op-2-juni-tijdschema

Sponsordag Ernst Dubbink EVENO racing in Assen.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring