Zaterdag 1 juni tweede minibike opstapdag bij AMBC Staphorst

Zaterdag 1 juni tweede minibike opstapdag bij AMBC Staphorst

Een terugkerend iets op de jaarkalender van de AMBC Staphorst zijn de minibike opstapdagen die men organiseert in samenwerking met de Race-kids organisatie.
Deze organisatie noemt deze opstapdagen 'de basisschool voor de motorrijdende leugd'. 
Veilig en met plezier motorrijden kan bij RACE-KIDS. En zelf een eigen motor of outfit hoef je daarvoor niet mee te brengen, dat is in het complete aanbod inbegrepen. Je kind mag een paar keer meedoen. Zo kunnen de ouders beoordelen of het leuk blijft. Elk kind leert zelfstandig rijden op de 1e dag. De dagen erna benadrukken we vooral het plezier en nut van samen rijden en leren trainen. Het RACE-KIDS team zorgt voor ervaren begeleiders, een veilig parcours en alles wat er nodig is voor een dag sportief motorplezier. Bij elk evenement beoordelen we alle rijders opnieuw zodat we meerdere rijdersgroepen veilig en sportief kunnen indelen.

Heb je dus een zoon of dochter die graag eens een poging wil doen op een minibike dan is dit je mogelijkheid. Onder deskundige begeleiding kan er op zaterdag 1 juni en 6 juli tussen 12.00 en 16.00 uur gereden worden op circuit De Tippe in Staphorst.
Je dient je hiervoor op te geven bij Race Kids. Op de website www.race-kids.nl vind je hiervoor alle informatie. Ook bij de AMBC kan er info worden verkregen. Bel hiervoor met bestuurslid Harm Dunnik op 06-46250336
Foto © JTS Fotografie

Zaterdag 1 juni tweede minibike opstapdag bij AMBC Staphorst
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring