Bo Bendsneyder te gast bij Gramsberger Classic TT.

Bo Bendsneyder te gast bij Gramsberger Classic TT.

Met enige trots maakt Eveno Racing Gramsbergen bekend dat niemand minder dan Bo Bendsneyder de enige Nederlandse deelnemer die uitkomt in het prestigieuze Moto 2 wereldkampioenschap aanwezig zal zijn tijdens de Gramsberger Classic TT dat vindt plaats op zaterdag 22 juni op het mooie circuit in de buurtschap Anerveen .

De entree en het parkeren voor dit prachtige evenement is gratis  dus wil je een dag fantastische motorsport beleven en Bo Bensneyder  ontmoeten voor vragen of een handtekening  en in Actie zien  Bij de opening Van de Gramsberger Classic TT  Kom dan  naar Gramsbergen .

Om 10 uur beginnen de Trainingen  en om 12.30 zal de opening van de demo wedstrijden plaats vinden.

Op vrijdagavond vind de jaarlijkse motorkeuringen plaats om 18.45 uur verliet de deelnemers met hun motoren dan onder begeleiding vanaf het rennerskwartier in Anerveen naar het centrum van Gramsbergen bij Café Bolte voor de motorkeuring een mooi en bijzonder gezien wat uniek om te maken om 19.45 uur terug naar het rennerskwartier waar die avond een gezellig feest in de tent zal zijn feest als iedereen welkom is wij als bestuur van Eveno Racing Gramsbergen hopen dat u deze race en dag in mag hebben begroeten. Zie ook onze website www.eveno-racing

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring