Grote braderie en vlooienmarkt tijdens Dedemsvaria.

Grote braderie en vlooienmarkt tijdens Dedemsvaria.

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus organiseert Stichting Dedemsvaart Events in samenwerking met Stichting Dedemsvaria een grote braderie en vlooienmarkt in het centrum van Dedemsvaart tijdens de jaarlijks feestweek. Op de vrijdag zijn er circa 100 kramen te vinden en zal de braderie aangevuld worden met een hobby en creamarkt. Ook zullen er tientallen standwerkers aanwezig zijn die met elkaar strijden om de titel beste standwerker. Verder zullen de vele terrasjes de kermis en diverse (kinder) activiteiten zorgen voor een gezellige sfeer. De vrijdagmarkt begint om 13:00 en duurt tot 21:00. Ook de plaatselijke winkeliers zullen open zijn tot 21:00 en hebben diverse marktaanbiedingen.Naar de markt is er een avondprogramma met live muziek van DJ Peter en zijn er optredens bij de plaatselijke horeca van o.a Empire en Lucas en Gea.

De zaterdagmarkt begint s’morgens om 10:00 en duurt tot 16:00 en kent eveneens 100 kramen. De braderie wordt deze dag aangevuld met een Boekenmarkt. Een bezoek aan de markt is mooi te combineren met een bezoek aan de autorodeo en motorbeurs die eveneens deel uitmaken van de feestweek ook kan men deze dag nog genieten van de kermis. Naar de markt kan men zich opmaken voor een feestavond met o.a optredens van Rene Karst en met de DJ’s van Q-music het foute uur waarmee de feestweek wordt afgesloten.

Wie zelf wil deelnemen aan de markten kan contact opnemen met stichting Dedemsvaart Events via 06-12804812 of via de mail dedemsvaartevents@hotmail.com

Grote braderie en vlooienmarkt tijdens Dedemsvaria.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring