Dedemsvaart nu nóg een festival rijker, maar dan voor jong en oud samen!

Dedemsvaart nu nóg een festival rijker, maar dan voor jong en oud samen!

Op woensdagmiddag 2 oktober organiseert de werkgroep “ Jong & oud verbinden” in Dedemsvaart, in het kader van de Week van de Ontmoeting, het “Jong & Oud Festival” op het Kalkoventerrein eveneens in Dedemsvaart. De Historische Vereniging Avereest en Gashouder Dedemsvaart zijn partners in de organisatie van het festival. Deze middag zijn jongeren samen met bijvoorbeeld hun opa, oma of oudere kennis, buurman of buurvrouw van harte welkom. Ook als je alleen wilt komen nodigen we je graag uit om erbij te zijn!
De werkgroep “Jong & oud verbinden” in Dedemsvaart, bestaande uit een afvaardiging van Stichting De Stuw, Carinova Mantelzorg, de Baalderborg Groep, Bibliotheek Dedemsvaart, Stichting De Voart, Vechtdal College Dedemsvaart en Samen Doen, wil graag met het Jong & Oud Festival, oudere en jongere inwoners uit Dedemsvaart meer met elkaar verbinden. Deels omdat zij vereenzaming waarnemen onder zowel ouderen als jongeren en deels omdat op deze manier (voornamelijk jonge) inwoners zich belangeloos inzetten voor andere inwoners.
Tijdens de activiteitenmiddag komen de volgende activiteiten aan bod: modeshow voor én door jongeren en ouderen, Pub quiz, workshop social media in relatie tot de media van vroeger, demonstraties in de smederij en de timmerwerkplaats, dansen op muziek van toen en nu en er kan worden gevaren op de trekschuit. Kortom volop gezelligheid, waarbij jong en oud veel van elkaar kan leren, maar vooral een gezellige middag samen kunnen beleven met volop gespreksstof.
De activiteitenmiddag wordt georganiseerd op woensdagmiddag 2 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur op het Kalkoventerrein. De toegang is gratis!
Graag wel even van te voren aanmelden bij Bibliotheek Dedemsvaart, via telefoonnummer 0523-613926 of via email bib.dedemsvaart@bibliotheekhardenberg.nl (onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer). U kunt uiteraard ook even langskomen tijdens de openingstijden van de bibliotheek in de Baron.
__________________________________________________________________________________

© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring