T.N.O. bevestigd dat het klein Nederland vol is.

T.N.O. bevestigd dat het klein  Nederland vol is.

Nederland produceert de meeste stikstof  en ammoniak  van Europa! Dat de boeren hier aan twijfelen is geen wonder, maar ook vele burgers hebben hun twijfels over deze onderzoeken.

Stel dat deze onderzoeken van T.N.O. kloppen dan moet de regering Nederland op slot gooien voor uitbreiding van alle zaken waar aandeelhouders achter zitten. Want dat de vliegtuigen en de industrie maar een geringe uitstoot hebben en de boeren bijna 50% gelooft bijna niemand, ja de aandeelhouders van de grote bedrijven geloven dit wel. Maar de meeste boeren hebben ook wel een aandeelhouder, maar dat is de bank. 50 jaar geleden waren er nog boeren met minder dan 10 koeien die toen nog net hun hoofd boven water konden houden. De overheid dwong toen de boeren om groter te worden, anders zouden ze de slag missen in Europa. Nu ze groot zijn worden ze de kop omgedraaid. Natuurlijk beseft ieder gezond denkende mens dat dit zo niet verder kan, maar dan moet de regering nu niet meer de woorden economische belangen in de mond nemen, want deze belangen zijn alleen belangrijk voor de aandeelhouders van de grote bedrijven. De werkelijkheid is dat we in ons kleine land met te veel mensen op de vierkante meters leven, Ook nog de prestige zaken als songfestival en formule 1, denk maar niet dat de gewone burger er beter van wordt. Ja natuurlijk zijn er extra inkomsten, maar wat door de werkende Nederlanders betaald wordt om het te organiseren is zeker zo groot, en dan praat ik nog niet eens over het zo belangrijke milieu. En zodra ze hier niet meer rijker kunnen worden vertrekken ze naar een plek waar ze zich over de ruggen van de gewone arbeiders kunnen verrijken. Mensen laat je niet wijsmaken dat de boeren de grote vervuilers zijn, maar de grote steden met hun vele auto’s en vliegtuigen. Maar de Nederlandse regering wil in alle opzichten het braafste kind van de klas zijn. Maar als ze het niet zijn trekken ze zich terug. Denk aan  de I.S. Als verplicht gesteld zou worden dat ieder mens na vermogen per dag evenredig voedsel tot zich moet nemen, gingen vele mensen dood door te veel voedsel. Vandaar het niet te begrijpen is dat in dit land nog voedselbanken nodig zijn. Nederland mag zich schamen.

Boeren ga door. Ik schrijf dit niet omdat ik het slecht heb, maar denk wel aan onze kinderen en kleinkinderen. Hier in Nederland keurt volgens mij de slager zijn eigen vlees.

Foto: T.N.O

T.N.O. bevestigd dat het kleine Nederland vol is.
© Dedemsvaartinvogelvlucht.nl - Nieuws uit de regio, alle rechten voorbehouden...
Privacyverklaring